Τέλος το «μονοθεματικό» ΕΣΥ – Δεν θα αναβάλλονται χειρουργεία

    Ημερομηνία:

    «Το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν είναι πλέον ‘’μονοθεματικό’’, δεν διαχειρίζεται μόνο την νόσο COVID. Οι κλίνες ΜΕΘ είναι κατά 50% COVID και 50% για non-COVID περιστατικά», αναφέρουν πηγές του υπουργείου Υγείας στον Σκάι.

    Κατά τη συζήτηση στην εκπομπή «Σήμερα» με τον καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο σχετικά με την επιβάρυνση που προκαλούν στο ΕΣΥ οι ανεμβολίαστοι νοσήσαντες με κορονοϊό, πηγές του υπουργείου έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι η κατάσταση πλέον άλλαξε.

    «Πλέον δεν αναβάλλεται κανένα χειρουργείο στο ΕΣΥ» αναφέρουν πηγές του υπουργείου Υγείας και διαμηνύουν ότι είναι επιλογή να μην επιβαρύνονται οι άλλοι ασθενείς και είναι απόφαση να μη μένουν πίσω τα υπόλοιπα νοσήματα από τη στιγμή που πλέον υπάρχει το εμβόλιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Βλάσσης με βουλευτές

    Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Βλάσσης, είχε...

    Πάτρα: Δώρο δια χειρός Ελένης Μαρινάκη

    Δια χειρός Ελένης Μαρινάκη ήταν το αναμνηστικό δώρο που...

    Πληρωμές Δεκεμβρίου: Ποια επιδόματα μπαίνουν πριν τα Χριστούγεννα

    Ο Δεκέμβριος φέρνει σημαντικές πληρωμές για εκατομμύρια δικαιούχους. Πριν από...

    Ελληνικό νησί δίνει έως 600 ευρώ σε όσους μένουν και εργάζονται εκεί – Τι προβλέπει το νέο επίδομα

    Ο Δήμος Αστυπάλαιας προχωρά σε μια πρωτοβουλία στήριξης των εργαζομένων του...