Τέμπη: Αποκαλυπτικό έγγραφο – Η εντολή ανακριτή να καταστραφεί βιολογικό υλικό των θυμάτων 40 μέρες μετά την τραγωδία

    Ημερομηνία:

    Την καταστροφή των δειγμάτων αίματος και επιχρισμάτων των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών με εντολή του ανακριτή αποκαλύπτει ένα νέο έγγραφο ντοκουμέντο που έρχεται στο προσκήνιο, το οποίο συντάχθηκε μόλις 40 μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα, έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

    Με αυτό το έγγραφο, ο ανακριτής είχε ζητήσει την καταστροφή δειγμάτων αίματος και επιχρισμάτων των 57 θυμάτων της τραγωδίας.

    Συγκεκριμένα, στις 10 Απριλίου του 2023 ο ανακριτής έστειλε δύο  έγγραφα στην Τροχαία με τα οποία ζητούσε από το νοσοκομείο να καταστραφούν τα φιαλίδια αίματος που έχουν ληφθεί για δείγμα DNA.

    Τα συγκεκριμένα δείγματα θα μπορούσαν να κρατηθούν και να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος προήλθε από τα τοξικά αέρια, από τη φωτιά ή από τη σύγκρουση.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δείγματα καταστράφηκαν μόλις σε 40 ημέρες ενώ συνήθως κρατούνται μέχρι και 7-8 μήνες.

    Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως σύμφωνα με την πλευρά του ανακριτή πρόκειται για μία τυπική διαδικασία που ακολουθείται πάντα και δεν πρόκειται για φιαλίδια αλλά ελάχιστη ποσότητα βιολογικού υλικού που είχε χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση των νεκρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...

    Αυτές είναι οι 15 λέξεις που χρησιμοποιούν καθημερινά όλοι οι Έλληνες

    Κάνε ένα τεστ με τον εαυτό σου. Πόσες φορές...