Τεράστια η πτώση κρουσμάτων! 85 οι θάνατοι

Ημερομηνία:

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 693 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 124534, εκ των οποίων το 52.6% άνδρες.

PHILOXENIA

5109 (4.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 35564 (28.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

552 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 162 (29.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 77.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 730 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 85 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 3625 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1448 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Alive She Died Από τις κασέτες των ’80s στην 𝗚𝘂𝗰𝗰𝗶

Στην Αθήνα των αρχών της δεκαετίας του ’80, όταν...

Δωρεά σταθμός για την Ιατρική εκπαίδευση στην Πάτρα

Μια νέα εκπαιδευτική δυνατότητα, που φέρνει τους φοιτητές της...

Ιερέας κι αστυνομικός μεταξύ των μελών κυκλώματος στη Bόρεια Ελλάδα, που άδειαζε τραπεζικούς λογαριασμούς μέσα από το Dark Web

Χρηματικά ποσά από τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων πολιτών αποσπούσαν μέλη κυκλώματος στη...

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ο ανάδοχος ζητά λύση της σύμβασης για το έργο ύδρευσης

Σε κρίσιμο σημείο φτάνει ένα από τα σημαντικά έργα...