Θ. Κανελλόπουλος: «Θετικό που ξεκινούν οι προπονήσεις, σταδιακά να ανοίξει ο αθλητισμός»

    Ημερομηνία:

    Ως ένα σημαντικό βήμα για την επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ, Θόδωρος Κανελλόπουλος την απόφαση της Γ.Γ.Α. να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στην Α΄ Εθνική σε βόλεϊ, χάντμπολ και πόλο ανδρών-γυναικών.

    Η «Γ» μίλησε με τον Θόδωρο Κανελλόπουλο, ο οποίος είπε: «Αναμφισβήτητα είναι πολύ θετικό βήμα που ξεκινούν οι προπονήσεις στα αθλήματα που θεωρητικά είναι στην πλειοψηφία τους ερασιτεχνικά και πιστεύω πως σταδιακά θα γίνει ολική επανέναρξη των αθλημάτων.

    Αυτή η απόφαση ανοίγει τον δρόμο για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και στις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και όταν ανοίξουν πάλι τα σχολεία, να ξεκινήσουν οι ακαδημίες που αποτελούν τον αιμοδότη των ερασιτεχνικών ομάδων.

    Εκτιμώ πως ο Ιανουάριος είναι πολύ κρίσιμος μήνας και ανάλογα με την πορεία του ιού, θα ξεκαθαρίσει και πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα βόλεϊ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία των ινδιάνων Κομάντσι, η αυτοκρατορία τους και η εξόντωσή τους από τον αμερικανικό στρατό

    Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα θέματα, σε παγκόσμιο επίπεδο...

    Ανετα η Παναχαϊκή, έχασε το ντέρμπι ο Παναιγιάλειος, ήττα η Θύελλα

    Χωρίς να ιδρώσει η Παναχαϊκή, επικράτησε εύκολα 3-0 του...

    Πάρα: Συναγερμός στις φυλακές! Κρατούμενος με μαχαίρι… άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο

    Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις φυλακές Αγίου...

    Τούνη για την υπόθεση revenge pon: Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με εξευτελίσει, ως μία φθηνή γυναίκα, τρόπαιο με το οποίο ήρθε σε συνουσία

    Κατά των κατηγορουμένων στην υπόθεση του revenge porn στράφηκε η Ιωάννα Τούνη, υποστηρίζοντας...