Θ. Κατερινόπουλος: «Είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ» – Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές;

    Ημερομηνία:

    Για τα σενάρια που τον θέλουν να είναι εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές ρώτηθηκε ο απόστρατος ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος. “Ήμουν, είμαι και θα είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο να αποφασίσω κάτι τέτοιο”, απάντησε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Antenna Star 103.5 της Αιτωλοακαρνανίας.

    Ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε ακόμη πως “ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές. Αναφορικά με το εάν έχουν γίνει κάποιες πρώτες κουβέντες εξήγησε: “Κουβέντες γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξημέρωσης και αποχαύνωσης, συγνώμη για την έκφραση, σε εμένα δεν έχουν γίνει και δεν ξέρω αν θα γίνουν τί θα αποφασίσω”.

    proliptikes

    “Έχει τόσους καλούς υποψήφιους η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα”, συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, καταλήγοντας: “Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δε θα διεκδικήσω μάλλον τη ψήφο τους”.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ειδικοί μίλησαν: Οι δύο τρόποι για να φουντώσει ξανά η σεξουαλική επιθυμία

    Δεκαετίες τώρα, ο γάμος κατηγορείται ότι σκοτώνει το σεξ,...

    Κρήτη: Πάνω από 12 ώρες ψυχορραγούσε ο 78χρονος μετά την άγρια επίθεση από τον εγγονό του

    Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως...

    Αιγιάλεια: Εξιχνιάστηκε κλοπή 8.000 ευρώ

    Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος...

    ΠΑΤΡΑ: Φιλοξενούσε 17χρονη και εκείνη τον έκλεψε!

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι Τετάρτη 5/03/2025, στην Πάτρα, από...