Θα «τραβήξουν» κι άλλο οι επαφές στην Παναχαϊκή

    Ημερομηνία:

    Το αργότερο την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη τελειώνει η προθεσμία που έχουν δώσει και οι ίδιοι (Παναχαϊκή και επιχειρηματίες) προκειμένου να καταλήξουν ή όχι σε συμφωνία, ώστε να ενισχύσουν διοικητικά τους «κοκκινόμαυρους» με την προοπτική κάποια στιγμή να αγοράσουν και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.
    Οι επαφές συνεχίστηκαν και χθες στην Αθήνα, το ίδιο θα γίνει και σήμερα με την ελπίδα να τελειώσουν όλα αύριο ή μεθαύριο. Αλλωστε, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Δεν αρκεί μόνο να δηλώσει συμμετοχή η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό είναι εύκολο να γίνει. Το θέμα είναι πότε θα προλάβουν οι «κοκκινόμαυροι» να συγκροτήσουν μια αξιόμαχη ομάδα – με τους περιορισμούς στις μεταγραφές – προκειμένου να παραμείνει στην Κατηγορία. Οχι για κάτι παραπάνω.
    Επίσης, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι αν επέλθει συμφωνία με τους επιχειρηματίες, οι Αμερικάνοι και ο Πέτρος Σταθάκης δεν πάνε πουθενά! Οι πρώτοι θα συνεχίσουν να έχουν τις μετοχές και ο δεύτερος θα συνεχίσει να παίζει έναν συμβουλευτικό ρόλο, αλλά και ουσιαστικό κατά την εκτίμησή μας.
    Σε κάθε περίπτωση, το σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τετάρτη, ενώ πάντα ανοιχτό είναι και το σενάριο να αγωνιστεί η Παναχαϊκή σε χαμηλότερη Κατηγορία, κάτι που δεν θέλει και δεν βολεύει κανέναν απ’ όλους όσοι εμπλέκονται με την ομάδα αυτή τη στιγμή και προσπαθούν να το αποφύγουν με όλους τους τρόπους.
    Οι εξελίξεις θα οδηγήσουν την υπόθεση σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, τη στιγμή που κι άλλοι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται από την επόμενη εβδομάδα να καταθέσουν προσφυγές, που φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τις 20! Και αυτό είναι ένα «αγκάθι» που θα βρουν μπροστά τους οι «κοκκινόμαυροι» αν και εφόσον καταφέρουν να αγωνιστούν στη Super League 2.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Athens Pride ο Κασσελάκης: Όταν οι πολίτες είναι απελευθερωμένοι, είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο παραγωγικοί

    Στο Athens Pride με τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ και τον σκύλο του,...

    Μητσοτάκης – Τζόκοβιτς έφαγαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι

    Κυριάκος Μητσοτάκης και Νόβακ Τζόκοβιτς έφαγαν μαζί το βράδυ της Παρασκευής σε...

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Εφόσον δεν με σέβεσαι, γιατί να σε σεβαστώ κι εγώ;»

    Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή...

    Air India: Οι τρεις λόγοι που έσωσαν τον μοναδικό επιζώντα

    Στους 279 νεκρούς αυξήθηκε ο απολογισμός των θυμάτων της...