Θανατηφόρο τροχαίο στο Νέο Ψυχικό: «Η συγγνώμη δεν μπορεί να μου φέρει το παιδί πίσω» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 41χρονου

    Ημερομηνία:

    Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 41χρονου, που έχασε την ζωή του στο τρομακτικό τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 05/02 στην πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τροχαίο προκάλεσε το όχημα που οδηγούσε μία 88χρονη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 41χρονος και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Το αυτοκίνητο της 88χρονης συγκρούστηκε αρχικά με ένα φορτηγάκι, που ανετράπη, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και σε δύο μοτοσικλέτες. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η 88χρονη πάτησε το γκάζι αντί για το φρένο.

    «Δεν είχε πειράξει μύγα, όλοι τον καλύτερο λόγο είχαν για αυτόν. Δεν είχε οικογένεια. Η φίλη του ήταν πάνω στο μηχανάκι και τραυματίστηκε και αυτή. Δεν κινδυνεύει η ζωή της», συνέχισε ο πατέρας του 41χρονου.

    Όπως λέει ο ίδιος η οικογένεια της 88χρονης δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. «Η συγγνώμη είναι πάντα συγγνώμη αλλά μπορεί να μου φέρει το παιδί πίσω; Δεν μπορεί. Οδηγούσα και εγώ και τα παράτησα. Αυτή γιατί να μην κάνει το ίδιο; Ανευθυνότητα. Ένα όριο ηλικίας δεν μπορεί να μπει;», κατέληξε.

    Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο υφυπουργός Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη διαδικασία για την ανανέωση των διπλωμάτων οδήγησης μετά από κάποια ηλικία.

    «Το νομικό πλαίσιο λέει πως μετά τα 65 έτη υπάρχει η 3ετής εξέταση των οδηγών, όπου περνούν από 2 γιατρούς, παθολόγο και οφθαλμίατρο και πάνω από τα 80 έτη ανά δύο χρόνια είναι τρεις οι γιατροί. Θα μπει στη Βουλή μέχρι 20 Φεβρουαρίου ο νέος ΚΟΚ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε κατάσταση λιμού επισήμως η πόλη της Γάζας, λέει όργανο υποστηριζόμενο από τον ΟΗΕ -Έντονη αντίδραση του Ισραήλ

    Για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε επισήμως η κατάσταση του λιμού...

    ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ: Τι δηλώνει ο καθηγητής Φυσικής Ανδρέας Καζαντζίδης

    Οι πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Πάτρα προκάλεσαν έντονη...

    Ο 40χρονος δολοφόνησε την 36χρονη μπροστά στα παιδιά τους – Εξαφανίστηκε μετά το έγκλημα

    Αγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε στον Βόλο το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Αυγούστου με...

    Η ναυμαχία της ακτοπλοΐας: Attica Group και Minoan Lines

    Σε μία χρονιά έντονων ανακατατάξεων για την ελληνική ακτοπλοΐα,...