Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Ο πατέρας του ζητά την επίσπευση παράδοσης της έκθεσης του πραγματογνώμονα

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται η έρευνα για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, στο οποίο σκοτώθηκε ο 19χρονος Γιάννης, με τον πατέρα του να ζητά την επίσπευση παράδοσης της έκθεσης του πραγματογνώμονα.

    Ο πατέρας του, συνοδευόμενος από τον συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Νίκο Καλλίδη από τον οποίο ζήτησαν ενημέρωση για την πορεία της δικογραφίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί η έρευνα καθώς αναμένεται το πόρισμα του διορισμένου από την Αστυνομία πραγματογνώμονα, το οποίο ενδεχομένως να κατατεθεί και αύριο (19/09).

    Πάντως, έχει ήδη κατατεθεί το πόρισμα της εταιρείας πιστοποίησης, που έκανε τον τεχνικό έλεγχο, τον οποίο ζήτησε ο πατέρας και το αίτημά του έγινε δεκτό από τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης: Το πρωτογενές πλεόνασμα, η υποχώρηση της σεισμικής δραστηριότητας και η… “Οδύσσεια” του Νόλαν

    Η υποχώρηση της σεισμικής δραστηριότητας στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αμοργού...

    Απέκτησε μαλλιά ο Χαράλαμπος Μπονάνος -ΦΩΤΟ

    Ο αν. Περιφερειάρχης βρέθηκε σε καρναβαλικό πάρτι και φυσικά...

    ΠΑΤΡΑ: «Φουλάρουν» τα ξενοδοχεία ενόψει του τριημέρου της Αποκριάς

    Πληρότητα που φτάνει το 95%, έχουν τα ξενοδοχεία της Πάτρας, για το...

    10 βασικά λάθη που κάνουμε με τα αυγά

    Λατρεύουμε τα αυγά για το πρωινό, το μεσημεριανό αλλά και για...
    Best Shop