Θάνος Χριστακόπουλος: «Τελικά έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο»

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με τον συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε» του Κώστα Καρπέτα, Θάνος Χριστακόπουλος με αφορμή την συγκινητική ανταπόκριση των Αχαιών στο κάλεσμα για βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, αναφέρει τα εξής:

    «Τελικά έχουμε μόνο ο ένας τον άλλο. Αυτό διαπιστώνω τις τελευταίες ημέρες μετά τις πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα μας και την απελπισμένη έκκληση για βοήθεια από τους πληγέντες συμπολίτες μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτε άλλο!

    Η Πολιτεία είναι ανύπαρκτη, το «επιτελικό» κράτος έχει καταρρεύσει πλήρως και σηκώνει τα χέρια ψηλά! Μόνο οι ευαισθητοποιημένοι κι ενεργοί πολίτες, μέσω της αυτοοργάνωσής τους, σώζουν την κατάσταση. Κι ευτυχώς είναι πολλοί οι Αχαιοί που διαθέτουν ενσυναίσθηση και χωρίς να το πολυσκεφθούν σπεύδουν να προσφέρουν από το υστέρημά τους είδη πρώτης ανάγκης.

    Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όπως πληροφορούμαι, εμείς οι απλοί πολίτες καταφέραμε να συγκεντρώσουμε περίπου 8 τόνους πράγματα: Ρούχα, παπούτσια, είδη υγιεινής, νερά, χυμούς, τρόφιμα ακόμα και παιχνίδια για τα παιδάκια.

    Μέσα στην μαυρίλα και την ανικανότητα του κράτους αυτές οι ενέργειες μας κάνουν ακόμα να πιστεύουμε ότι… υπάρχει ελπίδα! Σας ευχαριστούμε που ακόμα μας θυμίζετε τι σημαίνει Άνθρωπος!

    Ως παράταξη για ένα μόνο δεσμευόμαστε ότι η αλληλεγγύη προς όλους και ειδικά προς τις Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδας μπαίνουν στο Κέντρο της Πολιτικής μας! Με σεβασμό και αξιοπρέπεια…».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: Ο Ιούλιος μπαίνει με ζέστη – Έρχονται ξανά 40αρια

    Ποδαρικό με ζέστη θα κάνει σήμερα ο Ιούλιος σύμφωνα...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η παραλία της Καλόγριας ως πρότυπο για γαλάζιες δουλειές

    Η παραλία της Καλογριάς αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Εθνικού...

    Ηράκλειο: Αθωώθηκε η μητέρα που έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με κάνναβη

    Χωρίς ποινικές ευθύνες κρίθηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η Εισαγγελέας

    Την ενοχή και των επτά κατηγορουμένων που αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων...