Θάνος Πλεύρης για τον ναζιστικό χαιρετισμό του πατέρα του: Αποκτήνωση να το κάνει μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

    Ημερομηνία:

    Με εντονότατο τρόπο αποδοκίμασε ο Θάνος Πλεύρης την κίνηση του πατέρα του, Κώστα Πλεύρη, να χαιρετίσει ναζιστικά μέσα στο δικαστήριο, όπου γίνεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη της Χρυσής Αυγής και κυρίως το γεγονός πως το έκανε μπροστά στη Μάγδα Φύσσα, τη μητέρα του δολοφονημένου από ναζί, Παύλου Φύσσα. Μια κίνηση που η έδρα δεν… είδε.

    «Ο πατέρας μου δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του», είπε ο Θάνος Πλεύρης όταν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο πατέρας του, Κώστας Πλεύρης, την ημέρα της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, δεν δίστασε να σηκώσει το χέρι του και να κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

    «Ο πατέρας μου ποτέ δεν έχει κρύψει την ιδεολογία του, που η δημοκρατία του επιτρέπει να έχει. Ο χαιρετισμός με κάνει να αισθάνομαι πολύ άσχημα για δύο λόγους, ο πρώτος ότι έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα και ο δεύτερος μπροστά σε μια γυναίκα που το παιδί της δολοφονήθηκε από έναν ναζί. Με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι αποκτήνωση», είπε ο Θάνος Πλεύρης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εορτή των Ιερών λειψάνων του Αγ. Γεωργίου στο Μιντιλόγλι στις 2 – 3 Νοεμβρίου

    Στις 3 Νοεμβρίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την Ανακομιδή...

    ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Η Διονυσία Αντωνακοπούλου υποψήφια με τον Μάκη Κατσιγιάννη

    Με τον Μάκη Κατσιγιάννη θα είναι υποψήφια στη ΔΕΕΠ...

    DIA DE LOS MUERTOS w VALERON live  Σάββατο 1 Νοεμβρίου  Royal Theater 

    DIA DE LOS MUERTOS w VALERON live  Σάββατο 1 Νοεμβρίου Royal...

    Πάτρα: Κωπηλατούμε για καλό σκοπό

    Με βαθύ σεβασμό και συγκίνηση, διοργανώνεται από την ΜΕΘ...