The Bachelor – Μια ανάσα από τον τελικό: Ποια δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη;

    Ημερομηνία:

    Το Bachelor βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό και ο Παναγιώτης Βασιλάκος πρέπει να επιλέξει την κοπέλα που θα είναι στο πλευρό του.

    Φλίγκος

    Ωστόσο χθες βράδυ για τη Ραφαέλα το κυνήγι για την καρδιά του Παναγιώτη σταμάτησε καθώς εκείνος επέλεξε με μεγάλη δυσκολία εκείνη να είναι η κοπέλα που δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι της αγάπης και δεν θα λάβει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

    ICECAP

    Μόλις έμειναν μόνοι τους, για τελευταία φορά, η Ραφαέλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σου έχω πει πως σέβομαι την επιλογή που θα κάνεις και εύχομαι η επιλογή η τελική σου να είναι μια επιλογή που θα σε κάνει χαρούμενο».

    «Ο Παναγιώτης μου θυμίζει όλες μας τις αναμνήσεις και με κάνει να χαμογελάω. Χαίρομαι πάρα πολύ που ακόμα και την τελευταία στιγμή μου αναφέρει όλες αυτές τις αναμνήσεις» πρόσθεσε η πρώην διαγωνιζόμενη στην κάμερα του Bachelor.

     

     

    https://www.youtube.com/watch?v=vON8X2frjt4

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιερέας κατήγγειλε ατασθαλίες και τιμωρήθηκε για σκανδαλισμό…

    ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ βρέθηκε κατηγορούμενος ιερέας στη Λάρισα. Ο λόγος...

    ΠΑΤΡΑ: Ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη για τη «Μεταφορά μαθητών» στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου

    Με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Σχολείο», θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση...

    ΠΑΤΡΑ – Αλεξάνδρα Σδούκου: «Το πόρισμα Καρώνη καταρρίπτει με κρότο τα περί συγκάληψης στα Τέμπη»

    Με σαφείς αιχμές κατά της αντιπολίτευσης αλλά και με...