Θέλετε να χάσετε βάρος; Η προπόνηση που το πετυχαίνει

    Ημερομηνία:

    Εάν θέλετε να χάσετε βάρος, υπάρχουν δύο ερωτήσεις που έρχονται αμέσως στο μυαλό: Τι πρέπει να φάω και πώς πρέπει να είναι οι προπονήσεις μου;

    Αν είσαστε από αυτούς που ξεκινάτε δίαιτα από Δευτέρα, το να καταλάβετε ότι η γυμναστική είναι μέρος της εξίσωσης για την απώλεια βάρους είναι ένα καλό ξεκίνημα. Η απόφαση σχετικά με το καλύτερο σχέδιο «επίθεσης» είναι ευκολότερη από την πράξη, δεδομένου ότι ακόμη και οι ειδικοί στο γυμναστήριο δεν συμφωνούν για το πώς να σχεδιάσουν την τέλεια εβδομάδα προπόνησης για απώλεια κιλών. Υπάρχουν όμως μερικές γενικές οδηγίες που μπορούν να σας βοηθήσουν εάν προσπαθείτε να συνδυάσετε το δικό σας πρόγραμμα.

    Εμείς πάντα προτείνουμε τη μίξη των δύο σημαντικότερων κατηγοριών στην προπόνηση: αερόβια και βάρη είναι μια καλή λύση αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος.

    Για παράδειγμα, μπορεί να ορίσετε μια εβδομάδα με δύο ημέρες προπόνησης με πλήρη δύναμη, τρεις ημέρες cardio και δυο ημέρες ξεκούρασης. Σημαντικό βέβαια είναι να παραμείνετε δραστήριοι και έξω από τις προπονήσεις σας, κάνοντας τουλάχιστον 10.000 βήματα την ημέρα, κάθε μέρα.

    Εμείς έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα cardio που πιστεύουμε θα σας βοηθήσει. Μη χάνετε χρόνο… Πάμε να μειώσουμε τα κιλά μας.

    • 6 ασκήσεις 30’’ η κάθε μια χωρίς διάλλειμα. ( 1 κύκλος)
    • Στο τέλος κάθε κύκλου 1 λεπτό ξεκούραση.
    • 2-3 κύκλους σε κάθε προπόνηση.

    1. Προβολές εναλλάξ (πατήστε σε παρκέ με 2 πανάκια για να μπορείτε να γλιστράτε καλύτερα) για 30″.

    2. Σχοινάκι – 30″.

    3. Από θέση σανίδας στις παλάμες τραβάμε μια το ένα πόδι μια το άλλο για 30″ και μετά και τα δυο μαζί.

    4. Push ups για 30″.

    5. Από θέση ανάποδο τραπεζάκι κάνουμε στροφή και ακουμπάμε αντίθετο χέρι με πόδι 30″ εναλλάξ.

    6. Κοιλιακοί για 30″ η κάθε πλευρά.

    Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο των ασκήσεων

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συντάξεις: Αναμονή έως δύο χρόνια λόγω διαδοχικής ασφάλισης

    Η διαδοχική ασφάλιση αφορά άτομα που έχουν εργαστεί και έχουν ασφαλιστεί...

    Ακίνητα: Φορο-μπόνους έως 16.000 ευρώ για ανακαινίσεις έως τα τέλη του 2026

    Μείωση φόρου που φθάνει ακόμα και τις 16.000 ευρώ σε βάθος...

    Καραχάλιος: Ο Νίκος Νικολόπουλος ήταν εκείνος που με έφερε σε επαφή με την Καρυστιανού

    Για τις δηλώσεις που έκανε χθες η Μαρία Καρυστιανού, η...

    Χρυσοχοΐδης: Δεν θα κάνουν κουμάντο οι νταήδες και οι τοπικές μαφίες στην Κρήτη

    Τις πρωτοβουλίες για το πλαίσιο της οπλοκατοχής αλλά και...