Θέμης Αδαμαντίδης και Βαρβάρα Κίρκη ξανά μαζί μετά τις μηνύσεις

    Ημερομηνία:

    Περασμένα, ξεχασμένα (;) κι όλα καλά για τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Βαρβάρα Κίρκη. Μετά τις μηνύσεις για ξυλοδαρμό, συλλήψεις και τις «βαριές» κουβέντες, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

    Πριν από σχεδόν έναν μήνα, η υπόθεση ήταν ένα από τα πιο «καυτά» θέματα: ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορήθηκε από τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη ότι την είχε ξυλοκοπήσει. Εκείνη είχε κάνει μήνυση, εκείνος είχε «απαντήσει» και το δικαστήριο επρόκειτο να γίνει στις 4 Οκτωβρίου. Αλλά μάλλον δεν θα γίνει.

    Το ζευγάρι φαίνεται πως τα ξαναβρήκε και είναι μαζί, με αποτέλεσμα, οι μηνύσεις να αποσυρθούν.

    Σύμφωνα με όσα γράφει η Τζώρτζια Συρίχα στο περιοδικό You, στο τελευταίο live του Θέμη Αδαμαντίδη το περασμένο Σάββατο (30.07.2022) στο Λαύριο, ο τραγουδιστής δε δίστασε να εκδηλώσει τον έρωτά του προς τη Βαρβάρα Κίρκη και σε έναν κατάμεστο χώρο, της τραγούδησε το «Μετάνιωσες» του Στέλιου Καζαντζίδη και στη συνέχεια κατέβηκε από την πίστα και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...