Θέμης Μπάκας: «Ενώνω τη φωνή μου με τα συνδικάτα»

    Ημερομηνία:

    Για την 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της  ΑΔΕΔΥ, ο πολιτευτής Αχαΐας, Θέμης Μπάκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Η κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά από τις επιπτώσεις της ανάλγητης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ακολουθεί με προσήλωση, προς όφελος λίγων και εις βάρος των πολλών, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

    Η καλπάζουσα ακρίβεια, σε συνδυασμό με τους πολύ χαμηλούς μισθούς και τη στεγαστική κρίση, έχουν δημιουργήσει συνθήκες ανέχειας, με χιλιάδες εργαζόμενους/ες και νοικοκυριά να διαβιούν πλέον στα όρια της φτωχοποίησης.

    Και την ίδια ώρα, το νομοθετικό πλαίσιο που στήριζε τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας έχει πια διαλυθεί.

    Είναι για μένα αυτονόητο ότι, στο πλαίσιο της  24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ενώνω τη φωνή μου με τα συνδικάτα και απαιτώντας Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, δουλειά με κατοχυρωμένα τα εργασιακά δικαιώματα, πραγματικές αυξήσεις των μισθών, καθώς και ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας».

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop