Θεσσαλία: Σε αργία για χρηματισμό έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας

    Ημερομηνία:

    Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

    Στους εν λόγω υπαλλήλους είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με παράλληλη επιβολή διοικητικών κυρώσεων για την τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων, και ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα την διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.

    Τα παραπτώματα αυτά σχετίζονται με την παράβαση καθήκοντος όπως αυτό προσδιορίζεται από τον πειθαρχικό και ποινικό κώδικα, την απόκτηση οικονομικού ανταλλάγματος προς όφελος τρίτου προσώπου, της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της χρησιμοποίησης της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων προσώπων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Nick Reiner: Επίσημα αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας των γονιών του

    Είναι πλέον επίσημο: Στον Nick Reiner απαγγέλθηκε η κατηγορία της δολοφονίας...

    Τουρίστας έπιασε εν αγνοία του θανατηφόρο χταπόδι και έγινε viral στα social media

    Ένας Βρετανός τουρίστας γλίτωσε στο παρά πέντε, όταν χωρίς...

    Στο νοσοκομείο 9χρονος που έλαβε φάρμακο σε challenge με συμμαθητή του στο Αγρίνιο

    Παιδί 9 ετών νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Αγρινίου μετά από επικίνδυνο...

    Οι κάμερες με ΑΙ ξεκινούν να γράφουν παραβάτες, σε ποια σημεία της Αττικής βρίσκονται

    Εντός αυτής της εβδομάδας ξεκινά και ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των...