Θεσσαλονίκη: Δείτε τον Μίλτο Τεντόγλου σε… γκράφιτι

    Ημερομηνία:

    “Ό,τι γράφεται με χρυσά γράμματα μένει ανεξίτηλο στον χρόνο” Αυτό αναφέρει ο δημιουργός του γκράφιτι, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον Έλληνα πρωταθλητή του μήκους που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου. Ο Μίλτος Τεντόγλου κρατά την ελληνική σημαία, και πάνω αριστερά γράφει 8,52 μ. , όσο δηλαδή ήταν το άλμα που έκανε πριν από λίγες μέρες.

    Το γκράφιτι, όπως έγραψε ο ίδιος ο δημιουργός, απαντώντας σε σχετικό σχόλιο, έγινε στον εξωτερικό τοίχο του γηπέδου του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

    “Η αξία ενός ανθρώπου είναι οι νίκες του, και οι πιο ωραίες νίκες είναι οι νίκες εναντίον του ίδιου μας του εαυτού”, γράφει ο ίδιος, ενώ σε άλλο βίντεο από τη δημιουργία του γκράφιτι αναφέρει ότι “η μόνη αποτυχία που πρέπει να φοβάται κανείς είναι να μην επιμείνει στον στόχο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος”.

     

     

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πρέσβης της Αυστρίας στην Πάτρα

    Οι πολύ σημαντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Αχαΐας και...

    Τουρισμός για Όλους 2025: Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις – Αυξημένα ποσά ενίσχυσης

    Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025» θα δέχεται αιτήσεις...

    ΠΑΤΡΑ: Φοιτητικές εστίες και από ιδιώτες – Οι πολυκατοικίες που αλλάζουν τα δεδομένα

    Την πολύ υψηλή ζήτηση για στέγαση φοιτητών σε διάφορες...

    ΚΚΕ – Ζωή: ασύμμετρος πόλεμος

    Κατά την έρευνα της Metron Analysis για το Mega...
    Best Shop