Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για την 39χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

    Ημερομηνία:

    Μέρα χαράς ήταν η χθεσινή για την 39χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο είχε μεταφερθεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα στο πόδι της.

    Η 39χρονη υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε χειρουργείο στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, προκειμένου να αφαιρεθεί το θραύσμα που καρφώθηκε στο πόδι της την ώρα της έκρηξης που άφησε πίσω της έξι νεκρούς και 81 τραυματίες.

    Όπως είπαν οι γονείς της 39χρονης που είδαν με ανακούφιση την κόρη τους να βγαίνει από το νοσοκομείο, το πιο σημαντικό για την οικογένεια είναι να αναρρώσει πλήρως ο άνθρωπός τους

    Φλίγκος

    Από την πλευρά του ο δικηγόρος της 39χρονης, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε ότι η γυναίκα θα διεκδικήσει αποζημίωση από την Τουρκία.

    Περιγράφοντας τι συνέβη η 39χρονη είχε δηλώσει «ήμουν στην Ιστικλάλ και περπατούσα άνετα και όπως ήμουν από την δεξιά μεριά της Ιστικλάλ, τρία μαγαζιά πιο κάτω έγινε έκρηξή. Εκείνη τη στιγμή, σοκ… Στον αέρα μια λευκή λάμψη, σε τινάζει ο αέρας προς τα πίσω, δε ξέρω πώς να το πω. Σταματάει η ζωή σου».

    Όπως εξήγησε ο πατέρας της 39χρονης η κόρη του «βρισκόταν σε απόσταση 6-7 μέτρων από το σημείο της έκρηξης αλλά σώθηκε γιατί μπροστά της ήταν κόσμος και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι νιόπαντρων, οι οποίοι δέχτηκαν όλο το ωστικό κύμα, σκοτώθηκαν αυτοί και από πίσω ήταν η κόρη μου και γλίτωσε με το τραύμα μόνο στο πόδι της».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΕΡΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: Θα φθάσει 36 ο υδράργυρος – ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ

    ΜΕ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ Με αμιγώς θερμές διαθέσεις...

    Αυξήθηκαν το Μάιο οι τιμές στα ράφια, στο 2,47% ο πληθωρισμός στα σουπερμάρκετ

    Αυξημένες τιμές βρίσκουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές, όπως προκύπτει από...

    Κίνδυνος θάνατος στην Πάτρα! 5ο περιστατικό με κατάρρευση κομματιών από πολυκατοικία σε λίγες μέρες – ΦΩΤΟ

    Δεν σταματά ο “εφιάλτης” της πτώσης σοβάδων από ασυντήρητα...

    Τουρκία: Άνοιξε καπάκι βυτιοφόρου με το τσιγάρο στο στόμα – Η έκρηξη τον εκσφενδόνισε μέτρα μακριά

    Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 27χρονος στην πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, ο...