Θεσσαλονίκη: Ισόβια κάθειρξη σε 3 άτομα για 21 κιλά κοκαϊνης

    Ημερομηνία:

    Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τους τρεις κατηγορούμενους που συνελήφθησαν τον Ιούνιο του περασμένου έτους, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας διακίνησης κοκαΐνης. Κατά την αστυνομική επιχείρηση είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί περισσότερα από 21 κιλά κοκαΐνης.

    Οι κατηγορούμενοι είναι τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 42, 40 και 45 ετών, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι είναι αδέλφια. Μέρος της κοκαΐνης βρέθηκε σε χώρο εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, που ανήκει στον 40χρονο. Επιπλέον, στη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και δώδεκα φυσίγγια, καθώς και χρηματικά ποσά σε διάφορα νομίσματα.

    Κατά την απολογία τους, τα δύο αδέλφια αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη με τη διακίνηση ναρκωτικών, δηλώνοντας ότι είναι επιχειρηματίες – ο ένας ως ξενοδόχος στην Αλβανία και ο άλλος ως ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικίασης οχημάτων. Αντίθετα, ο τρίτος κατηγορούμενος παραδέχθηκε την κατοχή και αποθήκευση των ναρκωτικών ουσιών.

    Φλίγκος
    GLEARNET

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Το έκανα, αλλά δεν ξέρω γιατί» – Δύο χρόνια φυλάκιση στον Σύρο για σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες στο Αιγάλεω

    Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον 32χρονο...

    Ο αρχιεπίσκοπος Σινά Συμεών επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο

    Τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο νέος αρχιεπίσκοπος...

    Αυθαιρεσίες σε πολυκατοικίες: Τακτοποιήσεις κοινόχρηστων χώρων μόνο με ομοφωνία των ενοίκων

    «Οδηγό» για την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών αποτελεί η...

    Πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Ποιοι συμμετέχουν

    Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ, για την Τετάρτη...