Θεσσαλονίκη: Πάνω σε καβγά ο 46χρονος μαχαίρωσε την 60χρονη σύζυγό του – Τραυμάτισε τον 29χρονο γιο της που μπήκε μπροστά για να τη σώσει

    Ημερομηνία:

    Νεκρή από τις άγριες μαχαιριές του 46χρονου συζύγου της έπεσε η 69χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, με μία ακόμη γυναικοκτονία να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

    Είναι η 14η γυναικοκτόνια από τις αρχές του 2024. Δράστης ένας 46χρονος από την Αλβανία που σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, τραυματίζοντας μάλιστα με μαχαίρι τον 29χρονο γιος της.

    Ο 46χρονος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

    Όλα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής (01.12.24), όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασε έντονος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον 46χρονο Αλβανό να αρπάζει ένα μαχαίρι και να επιφέρει θανάσιμο τραυματισμό στην 60χρονη γυναίκα του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του 29χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

    Σε βάρος του του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...