Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε 17χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης

    Ημερομηνία:

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας 17χρονος Ολλανδός, μετά την απολογία του, για την σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης, στη Θεσσαλονίκη. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία ενώπιον της ανακρίτριας.

    Ο 17χρονος συνελήφθη στο Ωραιόκαστρο, αφού είχε προηγηθεί καταγγελία από μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού. Βάσει των όσων κατήγγειλε η μητέρα, ο 17χρονος φιλοξενούνταν τον Οκτώβριο στο σπίτι τους, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο κατηγορούμενος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 9χρονου κοριτσιού.

    Εντοπίστηκε στις 3 Ιανουαρίου στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τον ελέγξουν εκείνος αρνήθηκε και το έβαλε στα πόδια, ωστόσο τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

    Πηγή: GRTimes

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Τσίμπησαν” 20χρονους διακινητές ναρκωτικών – Θα “έσπρωχναν” στο Καρναβάλι μέχρι και Εcstasy – “Trump”…

    Ένα ακόμη σημαντικό “χτύπημα” της Αστυνομίας, κατά της διακίνησης...

    O Akylas έγινε… LEGO

    LEGO έγινε ο Akylas, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την...