Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η γυναίκα που ευθύνεται για τον βανδαλισμό του μνημείου του Άλκη Καμπανού

    Ημερομηνία:

    Αποτροπιασμό προκάλεσαν στην κοινή γνώμη οι εικόνες από τον βανδαλισμό του μνημείου του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, που είχε δολοφονηθεί στην περιοχή της Χαριλάου από χούλιγκαν. Η ΕΛΑΣ προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (17/11) στη σύλληψη μίας γυναίκας που φέρεται να ευθύνεται για τον βανδαλισμό.

    Με βάση καταγγελία, η γυναίκα φέρεται να απομάκρυνε από το μνημείο διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και ένα κατσαβίδι. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έκοψε με ψαλίδι κασκόλ του Άρη και πέταξε στα σκουπίδια αφιερώματα που είχαν τοποθετηθεί εκεί από όλη την Ελλάδα.

    Η γυναίκα μεταφέρθηκε – με εντολή εισαγγελέα – σε ψυχιατρικό ίδρυμα και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρες ή γυναίκες: Ποιοι γερνούν καλύτερα μετά τον γάμο;

    Παραδοσιακά και σχεδόν… στερεοτυπικά, οι άνδρες είναι εκείνοι που...

    Οι άνδρες που έχουν μεγαλώσει χωρίς ισχυρό πατρικό πρότυπο, συνήθως εμφανίζουν αυτές τις 8 συμπεριφορές αργότερα στη ζωή τους

    Η απουσία ενός ισχυρού ανδρικού προτύπου, αφήνει μακροχρόνια σημάδια...

    Αν αναγνωρίζετε αυτά τα 7 σημάδια μπορεί να είστε ενοχλητικός, χωρίς να το καταλαβαίνετε

    Σας έχει τύχει, στη διάρκεια μιας συζήτησης να παρατηρείτε...

    Αυτά τα ζώδια είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

    Οι άνθρωποι έχουμε υψηλές προσδοκίες για τις σχέσεις μας. Θέλουμε να...