Θεσσαλονίκη: Τι λέει η γυναίκα που παραμορφώθηκε σε κέντρο αισθητικής

    Ημερομηνία:

    Η 40χρονη Νόρα εμφανίστηκε στο LIVE NEWS και μίλησε για την τραγική ιστορία που της άλλαξε τη ζωή. Όπως λέει, εξαπατήθηκε από κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη που την παραμόρφωσε, αποσπώντας της 120.000 ευρώ.

    «Παρόλο που εκείνο το χρονικό διάστημα δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα με το σώμα μου ή το πρόσωπό μου, δέχτηκα γιατί θεώρησα ότι είναι μια καλή περίοδος για να περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου. Δυστυχώς δεν μπορούσα να προβλέψω τι με περίμενε» είπε η γυναίκα από την Θεσσαλονίκη στο κέντρο αισθητικής.

    Φλίγκος

    Το χρονικό της υπόθεσης

    GLEARNET

    Η τραγική υπόθεση ξεκίνησε πριν 6 χρόνια όταν η γυναίκα, σε μια βόλτα της στη Θεσσαλονίκη, έπεσε πάνω σε άτομα που εκπροσωπούσαν το κέντρο αισθητικής και την έπεισαν να κάνει το ξεκίνημα για μια ριζική ανανέωση, όπως της είπαν.

    Αφορμή για να δεχτεί η γυναίκα ήταν το γεγονός πως το προτεινόμενο πρόγραμμα ήταν δωρεάν. «Την πρώτη μέρα που πήγα εκεί υποτίθεται ότι θα έπαιρνα ένα δώρο. (…) Άρχισαν να με «ψαρεύουν» για να δουν την οικονομική μου επιφάνεια» εξηγεί η 40χρονη.

    Η πρώτη δωρεάν επίσκεψη ήταν μόνο η αρχή και οι υπεύθυνοι στο κέντρο αισθητικής της ζήτησαν να συνεχίσει με πληρωμή και αυτήν τη φορά για να την πείσουν, της είπαν πως αν δεν το κάνει, θα μπει σε κίνδυνο η υγείας της.

    «Ξεκινήσαμε με κάποιες περιποιήσεις προσώπου πολύ απλές. Κάθε φορά όμως μου έλεγαν μετά εντοπίσαμε ότι έχετε και το τάδε πρόβλημα, πρέπει να κάνουμε και αυτό γιατί αν δεν το κάνεις, σε λίγα χρόνια θα έχεις πάρα πολλές ρυτίδες», ανέφερε.

    Η γυναίκα σήμερα πιστεύει πως οι υπεύθυνοι κατάλαβαν την οικονομική της άνεση και την εκμεταλλεύτηκαν στον μέγιστο βαθμό, αφού μέσα σε 18 μήνες η νεαρή γυναίκα έχασε όπως λέει όλες τις οικονομίες της.

    Τα παράπονα και οι εκκλήσεις της για βοήθεια έπεσαν στο κενό, αφού οι υπεύθυνοι που κάποτε της υπόσχονταν ότι θα την κάνουν να δείχνει σαν 20χρονη, άρχισαν να της λένε πως για ό,τι έπαθε έφταιγε το δέρμα της. «Πήγα με καθαρό δέρμα και έφευγα με κοκκινίλες» εξηγεί.

    Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή LIVE NEWS, θέλοντας να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για τις παγίδες που κρύβονται σε μικρά κέντρα αισθητικής δίχως τις απαραίτητες άδειες:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Exathlon: Τα λεφτά που παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτες

    Ένα Survivor με άλλο όνομα (Exathlon) παρακολουθουμε στον ΣΚΑΪ...

    ΠΑΤΡΑ: Κοινή υπουργική παρουσία στην Πάτρα, τον Οκτώβριο

    Κοινή παρουσία, σε εκδήλωση στην Πάτρα, θα έχουν, όπως...

    Δημόσιοι Υπάλληλοι: Σε 11 χρόνια έχασαν το 40% του μισθού τους

    Σε μία οικονομική στενωπό βρίσκονται πάνω από ένα χρόνια...

    ΠΑΤΡΑ: “Κρύφτηκαν στα λαγούμια” τους…. όσοι έσπεσαν να ρίξουν λάσπη στους δύο εθελοντές που έσβησαν φωτιές και είναι προφυλακισμένοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ba%cf%81%cf%8d%cf%86%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%8c%cf%83/