Θετικός στον κορωνοϊό ο Τίμος Ζαχαράτος – Tι αναφέρει ο Πατρινός σεφ

    Ημερομηνία:

    Με ένα Instagram Story στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τίμος Ζαχαράτος έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο σεφ του “Πάμε Δανάη” που εδώ και λίγες μέρες είναι εκτός τηλεοπτικού αέρα θέλησε με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στα social media να γνωστοποιήσει την κατάσταση της υγείας του και να ευχαριστήσει τον κόσμο που του έχει στείλει μηνύματα στήριξης κι αγάπης.

    Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Τίμος Ζαχαράτος αναφέρει: “Φέτος μετά από αρκετά χρόνια στο εξωτερικό είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα για Πρωτοχρονιά και όχι σε κάποια κουζίνα, κάπου εκτός συνόρων να αλλάζω χρόνο μαγειρεύοντας. Περίμενα πως και πως αυτή τη στιγμή. Να κάνω Πρωτοχρονιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα δίπλα από ένα ζεστό οικογενειακό τραπέζι. Δυστυχώς ο COVID είχε άλλα σχέδια και θα τα περάσω μόνος μου. Προσέξτε τους εαυτούς σας και προστατεύψτε τους γύρω σας. Εύχομαι υγεία σε κάθε γωνία του πλανήτη. Σε κάθε άνθρωπο. Επίσης σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας”.

    Θετικός στον κορωνοϊό ο Τίμος Ζαχαράτος - Tι αναφέρει ο Πατρινός σεφ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...