Θλίψη για τον θάνατο του συνταξιούχου ταχυδρομικού Θανάση Τράπαλη

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του, ο Θανάσης Τράπαλης, συνταξιούχος ταχυδρομικός και αντιπρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων.

    Ο εκλιπών διέμενε στην Αθήνα, αλλά είχε στενές σχέσεις με την ιδιαίτερη πατρίδα του την Ανδρίτσαινα, την οποία επισκεπτόταν συχνά μαζί με την οικογένειά του και υπεραγαπούσε.

    Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο είχε εκλεγεί και αντιπρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων, θέλοντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής, κυρίως όσον αφορά τον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα.

    Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την περιοχή της Ανδρίτσαινας και η είδηση της απώλειας του σκόρπισε την θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν.

    Ο Θανάσης Τράπαλης ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Την είδηση της απώλειας του Θανάση Τράπαλη, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων, Θανάσης Θεοχάρης, που τόνισε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένε φίλε Καλό παράδεισο θα μας λείψεις πολύ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Ανάπλαση Ανω Πόλης: Ξεκινά η ανακατασκευή πεζοδρομίων στη Γερμανού

    Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιδημάρχου Εργων Παναγιώτη Μελά με...

    Τι σκέφτεται ένας άνθρωπος λίγα δευτερόλεπτα πριν πεθάνει;

    Τι σκέφτονται άραγε οι άνθρωποι, λίγο πριν φύγουν από...

    Οι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι άνθρωποι ξεχωρίζουν γι’ αυτά τα 4 χαρακτηριστικά

    Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τη...

    Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν στις γυναίκες να φορούν μπούρκα για να έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία

    Οι αρχές των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν διέταξαν όλες τις γυναίκες, ασθενείς,...