Θλίψη για τον θάνατο του συνταξιούχου ταχυδρομικού Θανάση Τράπαλη

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του, ο Θανάσης Τράπαλης, συνταξιούχος ταχυδρομικός και αντιπρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων.

    Φλίγκος

    Ο εκλιπών διέμενε στην Αθήνα, αλλά είχε στενές σχέσεις με την ιδιαίτερη πατρίδα του την Ανδρίτσαινα, την οποία επισκεπτόταν συχνά μαζί με την οικογένειά του και υπεραγαπούσε.

    ICECAP

    Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο είχε εκλεγεί και αντιπρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων, θέλοντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής, κυρίως όσον αφορά τον κοινωνικό και πολιτιστικό τομέα.

    Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την περιοχή της Ανδρίτσαινας και η είδηση της απώλειας του σκόρπισε την θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν.

    Ο Θανάσης Τράπαλης ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά και ένα εγγόνι. Την είδηση της απώλειας του Θανάση Τράπαλη, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδριτσάνων, Θανάσης Θεοχάρης, που τόνισε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένε φίλε Καλό παράδεισο θα μας λείψεις πολύ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση από τις ΣΦήγΚΕΣ  για την πανσέληνο των λουλουδιών

    Οι ΣΦήγΚΕΣ σε συνεργασία με την Πύλη Πολιτισμού αυτή την Πέμπτη...

    Το “Ρεφενέ” συμμετείχε στο 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρο Ήλιδας

    Με τις καλύτερες των εντυπώσεων επέστρεψε το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας...

    ΠΑΤΡΑ: Η παράσταση “Οι μύτες το ’σκασαν” στην Κίνηση Πρόταση

    Το θεατρικό εργαστήρι της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών, θα παρουσιάσει...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο η κηδεία του επιχειρηματία Γιάννη Λαζαρίδη – ΦΩΤΟ

    Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση...