Θρήνος για τον 20χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

    Ημερομηνία:

    Ο 20χρονος Γιώργος είναι το θύμα του νέου, θανατηφόρου τροχαίου στην Κρήτη χάνοντας τη ζωή του χθες το βράδυ όταν το σκούτερ που οδηγούσε βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο επί της Λεωφόρου Κνωσού.

    Το σκούτερ που οδηγούσε ο νεαρός έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό στηθαίο του δρόμου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκσφενδονιστεί από το όχημα, το οποίο βρέθηκε πολλά μέτρα μακριά και εκείνος να βρεθεί στο οδόστρωμα.

    proliptikes

    Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον 20χρονο Γιώργο και προσπαθούσαν επί περίπου 40 λεπτά να τον επαναφέρουν, κάνοντας του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

    Ωστόσο, ο 20χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και η απώλειά του έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς και φίλους του.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί το ρυζόγαλο είναι ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας

    Το ρυζόγαλο είναι ένα από αυτά τα γλυκά που ξυπνούν παιδικές...

    Λογαριασμοί ρεύματος: Μειωμένες οι τιμές και τον Απρίλιο – Τι αναφέρουν κύκλοι του ΥΠΕΝ

    Η αποκλιμάκωση της χονδρικής τιμής του Μαρτίου αποτυπώνεται και...

    Ντουμπάι: Ελληνίδες influencers συμμετέχουν στα porta potty party – Oι πανάκριβες ταρίφες και οι διεστραμμένες ορέξεις των «αφεντών»

    Ένα ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών, θανάτους, τραυματισμούς και σκλάβες...

    Το καλύτερο σνακ για αργά το βράδυ – Χορταστικό, βοηθάει στην απώλεια βάρους

    Το φαγητό πριν τον ύπνο δεν σημαίνει αύξηση βάρους. Αντίθετα, ένα καλά επιλεγμένο σνακ μπορεί...