Θρήνος για τον Βασίλη Παναγόπουλο

    Ημερομηνία:

    Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινότητα της Πέρσαινας εξαιτίας του θανάτου του Βασίλη Παναγόπουλου.

    Φλίγκος

    Ο Βασίλης Παναγόπουλος υπέστη έμφραγμα και έφυγε ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 65 ετών. Εργαζόταν για χρόνια στον τομέα του Δημόσιου στην Αθήνα, όπου και διέμενε μόνιμα ως συνταξιούχος. Ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον τόπο καταγωγής του, την Πέρσαινα Ηλείας, καθώς και την εξοχική κατοικία στην Μέλισσα του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, από όπου καταγόταν η σύζυγός του, με την οποία είχε αποκτήσει τρεις γιούς.

    ICECAP

    Ήταν επί σειρά ετών στέλεχος του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων και είχε πολιτευτεί στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας, στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη.

    Η μεγάλη του αγάπη ήταν η λαϊκή μουσική και θεωρούταν δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, ενώ είχε συμμετάσχει και σε συναυλίες ως οργανοπαίχτης ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

    Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 12 το πρωί στην Πέρσαινα Ηλείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδοντωτός Σιδηρόδρομος: Ματαιώσεις δρομολογίων την Κυριακή

    Κανένα δρομολόγιο του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Διακοπτό- Καλάβρυτα- Διακοπτό δεν...

    Αντίθετος με την κατάργηση των «μελών του δίευρου» ο Πολάκης

    Μετωπική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους...

    Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών οι τρεις θάνατοι οικογένειας στο Ελληνικό – Ο «χαμός» του γιου που προκάλεσε την έρευνα

    Στο μικροσκόπιο της έρευνας των στελεχών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών...