ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” από την ζωή ο καλοκάγαθος “Μούστος” – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μια από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες του Πύργου, ο Θεμιστοκλής Πανταζόπουλος, γνωστός και ως «Μούστος» σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

    Ήταν ένας καλοκάγαθος άνθρωπος, αγωνιστής της ζωής, που δούλευε για πολλά χρόνια στον Δήμο του Πύργου και συγκεκριμένα στον τομέα της καθαριότητας.

    ΘΡΗΝΟΣ: "Εφυγε" από την ζωή ο καλοκάγαθος "Μούστος" - ΦΩΤΟ

    Όλοι τον ήξεραν με το γνωστό καροτσάκι στους δρόμους του Πύργου, αλλά χωρίς κανένα παράπονο και χαμογελαστός πείραζε, αλλά και τον πείραζε όλος ο κόσμος, με τα αστεία και τις πλάκες του. Εργατικός και ακούραστος στη δουλειά του προσπαθούσε νύχτα και μέρα να ζήσει την οικογένειά του.

    Ο γνωστός μας «Μούστος» είχε και κομματική δραστηριότητα, καθώς ήταν ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ που συνήθιζε να υποστηρίζει θερμά, δίνοντας το παρών σε όλες τις διαδικασίες του συγκεκριμένου κόμματος, ιδιαίτερα αγαπητός και στα στελέχη και στους φίλους της παράταξής του, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. Άφησε πίσω του τρία παιδιά και πολλά εγγόνια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαϊα: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον οδοντωτό

    Εγραψαν φίλοι του οδοντωτού: Οδοντωτός Διακοπτού Καλαβρύτων. Σήμερα είναι η 7η...

    Η ιστορική φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου από την Πάτρα

    Εγραψε ο πρώην βουλευτής Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: 1991 Ομιλία του Ανδρέα...

    Πάτρα: Πόλη – έρμαιο των βανδάλων – ΔΕΙΤΕ καταστροφές

    Η εικόνα δεν είναι απλώς απογοητευτική, είναι εξοργιστική. Μια...

    Πάτρα: δωρεάν προληπτικός έλεγχος για την ακουστική ικανότητα

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, θα...