Θρήνος στην κηδεία του 18χρονου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Aνείπωτος είναι ο πόνος στην πάνδημη κηδεία στο Αγρίνιο του αδικοχαμένου Γρηγόρη Κοράκη.

    Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 18χρονο, που έχασε τη ζωή του συνεπεία τροχαίου, λέει πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας.

    Φλίγκος

    Λίγο πριν την τελετή βρέθηκε στην εκκλησία ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Δαμασκηνός που τέλεσε τρισάγιο και είπε λόγια παρηγοριάς στους χαροκαμένους γονείς.

    Στους γονείς που συγκίνησαν το πανελλήνιο καθώς πήραν την απόφαση να δωρίσουν όργανα του Γρηγόρη και να σώσουν άλλες ζωές.

    Στην εκκλησία βρίσκονται εκατοντάδες συμπολίτες, συμμαθητές του Γρηγόρη στο σχολείο αλλά και συγκλονισμένοι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου που εδρεύει στην Πρέβεζα, όπου φοιτούσε ο Γρηγόρης, οι οποίοι ήρθαν με πούλμαν.

    Ο τραγικός θάνατος του 18χρονου συγκλόνισε το Αγρίνιο. Το σοκαριστικό τροχαίο της 27ης Δεκεμβρίου, η «μάχη» για τη ζωή στη ΜΕΘ Άρτας, η δωρεά οργάνων προκάλεσαν συγκίνηση και «κύμα» συμπαράστασης στους οικείους του.

    Χθες μάλιστα έγιναν επιτυχώς οι μεταμοσχεύσεις του ήπατος και του νεφρού του 18χρονου με λήπτες 14χρονο και 44χρονο.

    Θρήνος στην κηδεία του 18χρονου - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...