Θρησκευτική κατάνυξη στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου την Μεγάλη Παρασκευή

    Ημερομηνία:

    Θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη θα βιώσουν και φέτος όσοι θα βρεθούν στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου την Μεγάλη Παρασκευή.

    Τα ενετικά τείχη θα φωτιστούν και πάλι από δεκάδες φλογισμένες δάδες.  Στην είσοδο του Λιμανιού θα δεσπόζει ο φλεγόμενος σταυρός και η ατμόσφαιρα θα κυριαρχείται από τους Ύμνους της Ημέρας.  Η διεθνούς φήμης Σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει το αριστουργηματικό έργο του σπουδαίου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή «Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» με τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ελένης Παπαδοπούλου-Αραβαντινού.  Συνοδεύουν μουσικά οι Ηλίας ΚαλούδηςΓιώργος Κονής και απαγγέλει ο Ιεροκλής Μηχαηλίδης.

    Η πομπή των Επιταφίων των δύο κεντρικών Ενοριών, του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου και του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, συνοδεία της Παπαχαραλαμπείου Δημοτικής Φιλαρμονικής, διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης, θα καταλήξει στο Λιμάνι, όπου τελείται κοινή δέηση μέσα σε ατμόσφαιρα ιερής ευλάβειας και πνευματικής ενότητας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Ευρώπη τα 10 δημοφιλέστερα σιντριβάνια του κόσμου: Ένα ελληνικό στην 26η θέση

    Από τη Ρώμη και το Βερολίνο μέχρι το Περού...

    Μετά από έξι χρόνια σχέσης έμαθε ότι το αγόρι της είναι αδερφός της

    Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η...

    Οι οδοντίατροι ξέρουν αν έκανες πρόσφατα στοματικό σeξ

    Ένα βίντεο στο TikTok από έναν οδοντίατρο έγινε viral....

    Πορνογραφία: Πως επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών

    Έμμεση και πιο περίπλοκη φαίνεται να είναι η σχέση...