«Τη ΔΙΑΣ τη θέλουμε για να πίνει φραπέ;» – Το σχόλιο Πορτοσάλτε για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη

    Ημερομηνία:

    Τι τη θέλουμε τη ΔΙΑΣ; Να κάθεται να πίνει φραπέ;» ήταν το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για την υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι ενός 16χρονου, ύστερα από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικό που τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

    Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό, ζήτησε αρχικά «σοβαρότητα» από την αντιπολίτευση.

    «Το πώς εξελίχθηκε υπηρεσιακά θα τα βρουν αυτοί που πρέπει και αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως προηγουμένως έχουμε μια παραβατική συμπεριφορά, η οποία δεν έχει αντίτιμο» σχολίασε για τίτλους Μέσων όπως «πυροβολήθηκε στο κεφάλι για 20 ευρώ».

    «Η ΔΙΑΣ πίνει καφέ; Τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τη δουλειά της» είπε εν κατακλείδι για την καταδίωξη του 16χρονου που ξεκίνησε ύστερα από σήμα που δόθηκε ότι δεν πλήρωσε τη βενζίνη που έβαλε στο αυτοκίνητό του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ – 50.000 θέσεις εργασιακής εμπειρίας με πλήρη κάλυψη κόστους από το κράτος

    Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος σάς ενημερώνει για μια...

    Η Πάτρα τιμά τον μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο

    Μια μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο...

    Στα γιορτινά οι δύο αεροπορικές μονάδες της Δυτικής Ελλάδας

    Μεταξύ άλλων, ας μην ξεχνάμε ότι το προσεχές Σάββατο...