Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τον 22χρονο που χτυπήθηκε με μαχαίρι στο λαιμό

    Ημερομηνία:

    Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 22χρονου που βρέθηκε αιμόφυρτος στο σπίτι του, με τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό

    Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Τρίτης, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ρίχνουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα ο 22χρονος.

    Η ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο νεαρός έφερε δύο πύλες εισόδου από μαχαίρι στον λαιμό, γεγονός που δείχνει ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο χτύπημα. Ωστόσο, στο σώμα του δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ή ίχνη πάλης που να παραπέμπουν σε συμπλοκή με άλλο άτομο.

    Ιατρικό ιστορικό και φάρμακα

    Ο 22χρονος είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, καθώς πέρυσι είχε υποβληθεί σε πολλά σοβαρά χειρουργεία έπειτα από τροχαίο ατύχημα. Παράλληλα, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για επιληπτικές κρίσεις, κάτι που επίσης συνεκτιμάται στην έρευνα.

    Η εκτίμηση της ιατροδικαστή

    Όπως εκτιμά η ιατροδικαστής, τα στοιχεία συγκλίνουν προς την κατεύθυνση της αυτοχειρίας, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ούτε ότι ο νεαρός να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ τη στιγμή του τραγικού συμβάντος.

    Αναμένονται οι τοξικολογικές

    Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένεται να δείξουν αν ο 22χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

     

    Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να διαλευκάνει πλήρως τις συνθήκες του θανάτου, με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκρηξη των γάμων μετά τα 50: ένα νέο φαινόμενο

    Στην Ελλάδα σύμφωνα με στατιστική της ΕΛΣΤΑΤ του 2023,...

    ”Make Pasta Great Again”: Οι δασμοί Τραμπ φέρνουν αναταραχή στην ιταλική αγορά ζυμαρικών

    Η Ιταλία σε αναβρασμό καθώς η Ουάσιγκτον ενεργοποιεί τη “βόμβα” του αντιντάμπινγκ. Η...

    Η παγκόσμια ναυτιλία σε αναταραχή: Νέα πλήγματα, η πειρατεία επιμένει και οι κίνδυνοι αυξάνονται

    Οι διεθνείς θαλάσσιες γραμμές φορτίου δοκιμάζονται ξανά, καθώς η...

    «Από το χωράφι στο ράφι – Η ώρα των συνεταιριστικών καταστημάτων στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας»

    Του Θόδωρου Κανελλόπουλου* Αφορμή για την σημερινή μου παρέμβαση αποτέλεσε,...