flamis.gr
Ενημερωτικό Portal, Πάτρα, Αχαΐα

Τι κάνει ο Εισαγγελέας στο Αίγιο; Ο Αμβρόσιος “οργιάζει” και κανείς δεν τον “πειράζει”! Ενόχληση στην κυβέρνηση

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ, ο οποίος… παραληρώντας, υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι προϊόν… εκτρώσεων

Η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό.

Ο μητροπολίτης Κυθήρων έκανε αυτές τις απίστευτες δηλώσεις στον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων.

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου, έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: “έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων”. Αυτό όμως είναι μεγάλος λάθος και βεβαίως εκείνος βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Κυθήρων.

Την ίδια ώρα στο Αίγιο κανείς δεν παρεμβαίνει για τις σχεδόν καθημερινές “ψεκασμένες” δηλώσεις του Αμβρόσιου. Χθες τα έβαλε με τον υπουργό Υγείας κ. Κικίλια τον οποίον χαρακτήρισε αμόρφωτο ενώ σήμερα έγραψε:

Μεγάλη πλύση εγκεφάλου συντελείται κατά τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να τρέξουμε όλοι για να υποστούμε το περίφημο ΕΜΒΟΛΙΟ εναντίον του Κορωνοϊού! Η αποκορύφωση συνετελέσθη το βράδυ της Κυριακής 27ης Δεκεμβρίου, όπου όλοι οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, με πρώτη την Κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κυρία Σακελλαροπούλου και δεύτερο τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, συμμετέχοντος δε δυστυχώς και του Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου, ως Εκπροσώπου της Εκκλησίας,  υποβλήθηκαν στον εμβολιασμό!!!!.

______Τα πληρωμένα ΜΜΕ όμως αποσιωπούν και την άλλη όψη του νομίσματος! Διότι υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα επιστημόνων, οι οποίοι ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ για τον εμβολιασμό και διατυπώνουν την αντίθεσή τους! Πλην όμως το δήθεν Δημοκρατικό Πολίτευμα, το οποίον έχουμε στην Ελλάδα μας σήμερα, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΥΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ! Ζήτω, λοιπό, η ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

_____Αντιδρώντας, λοιπόν, σ’ αυτή την πλύση εγκεφάλου, που συντελείται στις ημέρες μας σας παραθέτω την επιστημονική άποψη δύο σπουδαίων ιατρών, του  Δρος Wodarg και του  Δρος Yeadon, οι οποίοι επιμόνως ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολίων και καλούν τα πλήθη να συνυπογράψουν μια σχετική αίτηση!  Τα συμπεράσματα είναι δικά σας, αγαπητοί μου φίλοι”!
Ο Εισαγγελέας Αιγίου δεν έχει παρέμβει ποτέ, ενώ η στάση του έχει ενοχλήσει και κυβερνητικά στελέχη που παρατηρούν ότι κανείς δεν βάζει στην θέση του τον Μητροπολίτη πρώην Αιγιαλείας.