Τι λέει ο Άκης Τσελέντης για την εξέλιξη του σεισμικού φαινομένου της Σαντορίνης

    Ημερομηνία:

    Ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης σε ανάρτησή του, πριν λίγη ώρα, σημείωσε:
    Παρατηρούμε μια ύφεση στα μεγάλα μεγέθη αλλά με τα μικρότερα δεν συμβαίνει το ίδιο. ΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ!
    Το φαινόμενο είναι ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ αλλά όπως έχω αναφέρει το νησί αντέχει και στο πιθανό μέγιστο μέγεθος που λέμε όλοι οι ειδικοί.
    ==>Φυσικά δεν ίσχυει το ίδιο για τις παρανομίες της Καλδερας όπου δυστυχώς συνεχίζουν κάποιοι να οικοδομούν (κάτω από τα μάτια της πολεοδομίας) και προχθές από κατάρρευση ενός υπόσκαφου σκοτώθηκε ένα νέο παλικάρι.
    Πρέπει όλοι να δώσουμε στο κόσμο να καταλάβει ότι αν τηρεί τα μέτρα που πρότειναν οι επιτροπές δεν έχουν κανένα πρόβλημα και να καταβληθεί προσπάθεια να μην χαθεί η σαιζόν.
    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ,

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φιλέτα μπακαλιάρου με κους-κους: Η συνταγή που έγινε ταινία

    Από τότε που είδα την ταινία «Κους κους με...

    Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι και επίσημα single μετά το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ – Τα δάκρυα που «έπνιξε» επί σκηνής

    Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι και πάλι ελεύθερη και ωραία – αλλά...

    Τέμπη – Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Νέα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα από την αγωνιώδη αναζήτηση των συγγενών (βίντεο)

    Νέα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα, απο τη μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης...

    Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής διατηρεί και… δεύτερο διαμέρισμα, κρυφά από την σύζυγό του

    Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, την Παρασκευή 21...
    Best Shop