Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» μεγάλωσε – Από εξώφυλλο της Vogue στα 6 της, fashion icon στα 24

    Ημερομηνία:

    Η Τιλάν Μπλοντό, το κορίτσι που είχε αποσπάσει παγκόσμια προσοχή όταν ήταν 6 ετών, ως «το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο», έχει πλέον μεγαλώσει και χαράζει τη δική της πορεία στη μόδα και την επιχειρηματικότητα, χωρίς να ακολουθεί τους κανόνες του στερεοτυπικού μόντελινγκ.

    Η Μπλοντό, σήμερα 24 ετών, με καταγωγή από τη Γαλλία, δείχνει πολύ διαφορετική από το ξανθό, γαλανομάτικο παιδί που είχε καθηλώσει τον κόσμο της μόδας πριν από δύο δεκαετίες, έχοντας αντικαταστήσει τις ξανθές, ατημέλητες μπούκλες της με πλούσια καστανά μαλλιά.

    Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» μεγάλωσε – Από εξώφυλλο της Vogue στα 6 της, fashion icon στα 24
    Πηγή: Instagram

    Φωτογραφίες που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μετρά 6,9 εκατομμύρια ακολούθους, αποτυπώνουν πώς έχει εξελιχθεί η εμφάνισή της με τα χρόνια, με τα μαλλιά της να αποτελούν μια από τις πιο χαρακτηριστικές αλλαγές.

    Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» μεγάλωσε – Από εξώφυλλο της Vogue στα 6 της, fashion icon στα 24
    Πηγή: Instagram

    Η Μπλοντό ήταν μόλις 3 ετών όταν ένας ατζέντης του θρυλικού σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ την εντόπισε τυχαία στα Ηλύσια Πεδία και της πρότεινε να περπατήσει στην πασαρέλα.

    «Η μαμά μου είπε: “Όχι, δεν ανήκει σε πρακτορείο, δεν μπορεί να το κάνει αυτό”. Ο Ζαν Πολ Γκοτιέ είπε: “Πρέπει να είναι εκεί αύριο”. Οπότε η μαμά είπε: “Γιατί όχι;”», αφηγήθηκε η ίδια το 2018 στην εφημερίδα The Telegraph.

    Η φωτογράφισή της για το Vogue Enfants καθήλωσε τους αναγνώστες και της χάρισε τον τίτλο της «πιο όμορφης στον κόσμο», προσφέροντάς της μια ονειρική καριέρα, όχι όμως χωρίς αντιδράσεις.

    Η φωτογράφιση, στο πλαίσιο του αφιερώματος «Quel Maquillage à Quel Âge?» (Τι μακιγιάζ σε ποια ηλικία;), προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις για «σεξουαλικοποίηση» ενός παιδιού.

    Η μητέρα της, Βερονίκα Λούμπρι, τότε γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, υπερασπίστηκε τη φωτογράφιση λέγοντας σε γαλλική εφημερίδα: «Το μόνο που με σοκάρει σε αυτή τη φωτογραφία είναι το κολιέ που φοράει, το οποίο αξίζει 3 εκατομμύρια ευρώ».

    Τιλάν Μπλοντό: Το «πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου» μεγάλωσε – Από εξώφυλλο της Vogue στα 6 της, fashion icon στα 24

    Η Τιλάν έκανε το ντεμπούτο της ως ενήλικη στην πασαρέλα τον Φεβρουάριο του 2017, όταν περπάτησε για τους Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η εμφάνιση αυτή σημείωσε τέτοια επιτυχία, που ο διάσημος οίκος μόδας την κάλεσε ξανά τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς.

    Παράλληλα, επιλέχθηκε ως brand ambassador για την L’Oréal και έγινε το πρόσωπο ενός αρώματος του γαλλικού οίκου Lolita Lempicka.

    Επίσης, συμμετείχε στη διαφημιστική ανοιξιάτικη καμπάνια του 2017 των Dolce & Gabbana, δίπλα στη Ζεντάγια, τον Λάκι Μπλου Σμιθ και τον Πρέσλι Γκέρμπερ.

    Σήμερα, η Μπλοντό, κόρη του πρώην Γάλλου ποδοσφαιριστή Πατρίκ Μπλοντό και της Λούμπρι, συνεχίζει να εργάζεται ως μοντέλο και influencer, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί δική της επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.


    Διατηρεί σχέσεις με ονόματα πρώτης γραμμής της διεθνούς σκηνής, όπως η Τζόρνταν Νταν και η Τζίτζι Χαντίντ, αλλά και με διασημότητες της γενιάς των «nepo babies», όπως ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, με τον οποίο ήταν γειτόνισσα στο Κένσινγκτον του Λονδίνου.

    Το 2020, λίγο πριν κλείσει τα 19 της, δημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία που την είχε κάνει διάσημη, γράφοντας στη λεζάντα: «Γίνομαι 19 αύριο».


    Ωστόσο, όπως είχε πει στην ίδια συνέντευξη στη The Telegraph, έχει πλέον αποστασιοποιηθεί από την εικόνα που την καταδίωκε ως παιδί. «Ακόμα και σήμερα, κάποιοι λένε: “είσαι το πιο όμορφο κορίτσι”, κι εγώ απαντώ: “όχι, δεν είμαι, είμαι απλώς ένας άνθρωπος, μια έφηβη”».

    Η Γαλλίδα καλλονή έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν προτίθεται να συμμορφωθεί με τα στερεότυπα της βιομηχανίας της μόδας.


    «Δεν θέλω να είμαι πολύ αδύνατη. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι λένε “δεν είναι τόσο αδύνατη, δεν μπορεί να κάνει αυτή την επίδειξη”, απλώς λέω: “ΟΚ, δεν θα κάνω αυτή την επίδειξη”», εξήγησε.

    «Δεν πρόκειται να γίνω πολύ αδύνατη και να μην τρώω για χάρη τους. Αν θέλω να φάω, θα φάω. Τρώω μπέργκερ. Δεν πρόκειται να το αλλάξω αυτό ποτέ».

    Συμπλήρωσε ότι θεωρεί σημαντικό οι άνθρωποι να βλέπουν την προσωπικότητά της, όχι μόνο την εμφάνισή της.

     

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρέας Τσώκος: «Τα λιμάνια και η ναυτιλία μπροστά για την Αχαΐα»

    Με τονΔρ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων...

    Έφοδος της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία στην Αττική – 9 συλλήψεις

    Σε εννέα συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο εφόδου της υπηρεσίας...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στην Αλεξάνδρα

    Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της...

    Εξιχνιάστηκε κλοπή 70.000 ευρώ από σπίτι στην Ηλεία

    Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών...