Την δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ημερομηνία:

    Την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας.
    Ο πρωθυπουργός εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» λίγο μετά τις 09:00, ενώ ακολούθησε στις 10:00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

    Εν τω μεταξύ, ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμένων αυτή τη στιγμή στην χώρα μας έχει φτάσει τους 80.000. Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού, είχαν κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστούν 3.777 ηλικιωμένοι.

    Δεν προσήλθαν οι 733, ίσως λόγω και των άσχημων καιρικών συνθηκών. Στη θέση τους εμβολιάστηκαν γιατροί από τις λίστες των Ιατρικών Συλλόγων, ώστε καμία δόση να μην πάει χαμένη. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να ενεργοποιηθεί η λίστα αναμονής των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων για την αναπλήρωση των ραντεβού.

    Δεύτερος εμβολιασμός Πρωθυπουργού

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πόπη Μαλλιωτάκη κάνει ντους με μικροσκοπικό μπικίνι

    Η Πόπη Μαλλιωτάκη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο...

    Παντρεύεται γνωστός ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης – Ιδού το προσκλητήριο γάμου του

    Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με...

    Γεράσιμος Μιχελής: Η μάχη με σοβαρή ασθένεια, η αλλαγή της εμφάνισης και η ελπίδα που δεν έσβησε ποτέ

    Ο Γεράσιμος Μιχελής έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη. Μπορεί η είδηση...

    Αχαΐα: Βρέθηκαν “ξεχασμένα” φυσίγγια και όπλο

    Ένα πιστόλι και 40 φυσίγγια σε συσκευασία, βρήκε γυναίκα,...