Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου η απόδοση του συστήματος πυρόσβεσης στις Αρχαίες Μυκήνες, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού

    Ημερομηνία:

    Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου, όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα γίνει -παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη- η απόδοση του ολοκληρωμένου συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

    Η σχετική εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 6.30 το απόγευμα, στον πιο πάνω αρχαιολογικό χώρο, το πιο πάνω έργο, προϋπολογισμού 650.000 ευρώ, υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας, του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης.

    Οπως έγινε γνωστό, επίσης, προγραμματίζεται στη συνέχεια η υπογραφή – από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και την υπουργό Λ. Μενδώνη- τριων προγραμματικών συμβάσεων, α) για τον αγωγό τροφοδοσίας νερού ύδρευσης στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, β) για μελέτες και τεχνική βοήθεια ως προς την συντήρηση και ανάδειξη μνημείων στην Π.Ε. Αργολίδας και γ) για την ολοκλήρωση των μελετών ωρίμανσης του έργου στερέωσης, αποκατάστασης και ανάδειξης του κτηρίου των τουρκικών λουτρών (χαμάμ) στο Ναύπλιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Μαζωνάκης: Μηνύει τρεις ιδιοκτήτες νυχτερινού κέντρου διασκέδασης για εκβίαση

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιώργου...

    Αχαϊα: Ο «Πείρος» απόλαυσε το «Μεγάλο μας Τσίρκο»

    Την παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», το εμβληματικό έργο...

    Κωδικός «Λιμενικό Τόξο»: Το αμερικανικό σχέδιο που αλλάζει τον χάρτη της Ελλάδας από τον βορρά μέχρι τον νότο

    Τα ελληνικά λιμάνια δεν είναι πια απλώς πύλες εμπορίου και ναυτιλίας....

    Πάτρα: Κραυγή για να σωθεί ο Πύργος Πετμεζά στον Καστελλόκαμπο

    Η διάσωση της ιστορικής μνήμης δεν είναι πολυτέλεια, είναι...