Την Παρασκευή ΔΣ στην ΕΠΣ Αχαϊας και αποφάσεις

    Ημερομηνία:

    Αύριο το απόγευμα προγραμματίστηκε τελικά να γίνει το επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαΐας με στόχο να παρθούν αποφάσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

     

    Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, Αγγελος Δανιήλ θα είναι αύριο στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και ετσι θα υπάρξει απαρτία με όλα τα μέλη ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα με βασικότερο τις προκηρύξεις για τα τρία πρωταθλήματα της επόμενης περιόδου.

    Φλίγκος

     

    Στο αυριανό ΔΣ αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, η διορία για δηλώσεις συμμετοχές και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που θα αφορά τα σωματεία.

    Μην ξεχνάμε ότι στις 31 Ιουλίου λήγει η διορία για τα σωματεία ώστε να καταθέσουν χαρτιά στην ΓΓΑ και να μπουν στο μητρώο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/