Το «αντίο» στον… Λεξ Λούθορ από την Μις Τεσμάχερ και η κίνηση του Χάκμαν που έμεινε αξέχαστη στον Τζέιμς Γουντς

    Ημερομηνία:

    Ο θρύλος του Χόλιγουντ Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του Μπέτσι Αρακαουά βρέθηκαν νεκροί το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι τους στο Νέο Μεξικό. Παρότι οι αρχές αποκλείουν την πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας, η αιτία του θανάτου τους δεν έχει διευκρινιστεί.

    Ο 95χρονος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες ερμηνείες. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στο Χόλιγουντ.

    Ανάμεσα στους πρώην συναδέλφους του που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν και ο Τζέιμς Γουντς, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Χ περιγράφει την γνωριμία τους στις αρχές της καριέρας του και τι του έκανε εντύπωση.

    «Μια από τις πρώτες μου ταινίες ήταν ένας ωραίος δευτερεύων ρόλος σε μια ταινία με τίτλο NIGHT MOVES», αναφέρει ο Γουντς και συνεχίζει. «Ήμουν ενθουσιασμένος, φυσικά, γιατί θα συνεργαζόμουν με τον ήρωα κάθε νέου ηθοποιού, τον Τζιν Χάκμαν. Και, καθώς ήταν στην πόλη για επίσκεψη, θα μπορούσα να καλέσω τη μαμά μου και τον πατριό μου στο πλατό με την ελπίδα να γνωρίσουν τον Τζιν. Αυτό ξεπέρασε κατά πολύ ένα ευγενικό γεια, καθώς ο Τζιν πέρασε μια ώρα συζητώντας μαζί τους, ενδιαφερόμενος πραγματικά για τη ζωή τους. Εκείνη η μέρα αποτέλεσε πρότυπο για μένα στο μέλλον. Πάντα υπερηφανευόμουν για τον τρόπο που συμπεριφερόμουν στους θαυμαστές, τους επισκέπτες και τους φίλους μου. Και ευχαριστώ τον Τζιν γι’ αυτό. Ως ηθοποιός ήταν απαράμιλλος και ως άνθρωπος ήταν μοναδικός. Αναπαύσου εν ειρήνη».

    Ο Χάκμαν, ο οποίος κέρδισε δύο Όσκαρ για τις ερμηνείες του στο The French Connection και στο γουέστερν Unforgiven του Κλιντ Ίστγουντ, έπαιξε περισσότερους από 100 ρόλους στη διάρκεια της καριέρας του. Ανάμεσά τους ήταν και ο σούπερ κακός Λεξ Λούθορ στις ταινίες Superman με τον Κρίστοφερ Ριβ στις δεκαετίες του 1970 και 1980.

    Η Βαλερί Περίν, η οποία υποδύθηκε την Μις Τεσμάχερ φίλη του Λεξ Λούθορ (Τζιν Χάκμαν), περιέγραψε τον εκλιπόντα ηθοποιό ως «ιδιοφυία» και έναν από τους «σπουδαιότερους που κόσμησαν την μεγάλη οθόνη».

    Η ίδια έγραψε στο X: «Οι ερμηνείες του είναι θρυλικές. Το ταλέντο του θα μας λείψει. Αντίο, γλυκέ μου Λεξ, μέχρι να ξανασυναντηθούμε».

    Miss Teschmacher!
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Επεισόδια στο Σύνταγμα μετά τη συγκέντρωση – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μετά το τέλος της συγκέντρωσης για τα Τέμπη ομάδες...

    Ζυμαρικά με σάλτσα από ντοματίνια, λουκάνικο και μανιτάρια

    Ζυμαρικά με σάλτσα από ντοματίνια, λουκάνικο και μανιτάρια. Ένα...

    Το αηδιαστικό μυστικό πίσω από το κόκκινο κραγιόν – H startup που ανατρέπει τη βιομηχανία καλλυντικών

    Η Debut, μια καινοτόμος startup βιοτεχνολογίας, ήρθε να ανατρέψει τη βιομηχανία καλλυντικών με έναν...

    Κλαυδία: Η ποντιακή καταγωγή, ο έρωτας και οι ιστορίες πίσω από την «Αστερομάτα»

    Μόλις 22 ετών, η Κλαυδία έχει μια φωνή που σε ταξιδεύει,...
    Best Shop