Το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου

    Ημερομηνία:

    Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος, αναφέρει τα εξής:

    «Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες Αγάπης, Αλληλεγγύης, Ελπίδας και Αισιοδοξίας. Η Γέννηση του Θεανθρώπου μ’ όλους τους συμβολισμούς που την περιβάλλουν σηματοδοτεί τη λύτρωση του ανθρώπου, την αναγέννηση και την αναδημιουργία.

    Σηματοδοτεί, όμως, και την ανάγκη της προσφοράς και της υποστήριξης προς τον συνάνθρωπο, κυρίως προς εκείνον που δοκιμάζεται, εκείνον που χρειάζεται αυτές τις μέρες ακόμα περισσότερο την συμπαράσταση και την παρουσία μας δίπλα του.

    Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει με μεγάλες ταχύτητες -τις οποίες συχνά δεν μπορούν όλοι ν’ ακολουθήσουν- σ’ έναν κόσμο που δυστυχώς οι εντάσεις και οι συρράξεις παραμένουν ενεργές και παροξύνονται, οι αξίες που συνοδεύουν τα Χριστούγεννα, η Αγάπη και η Ανθρωπιά, είναι η μόνη δύναμη και απάντηση μας στις δυσκολίες και στις δοκιμασίες γύρω μας.

    Η ελπίδα που γεννιέται, το άστρο που φωτίζει και δείχνει το δρόμο, η ταπεινή Φάτνη, το μυστήριο της Ενανθρώπισης του Κυρίου που οδηγεί στη Σωτηρία του ανθρώπου είναι λόγοι που κάνουν αυτή την εποχή μια απ’ τις ομορφότερες του χρόνου.     

    Εύχομαι λοιπόν, σε όλες και σε όλους, Υγεία, Αγάπη, Φως, Χαρά, Ελπίδα και Ευημερία σ’ εσάς και τις οικογένειες σας. Και αυτά τα Χριστούγεννα να είναι σε κάθε σπίτι μια γιορτή ολοφώτεινη και αισιόδοξη, μ’ όλες τις σημασίες του όρου.

    Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...