Το φαινόμενο Πετράκος και η Πάτρα! O εμετός του καλλιτέχνη που αμφισβητεί… όλους τους επιστήμονες!

    Ημερομηνία:

    Και ξαφνικά η Πάτρα έγινε… πρωτοσέλιδο σε sites και φυσικά… πρώτο θέμα σε life style τηλεοπτικές εκπομπές ελέω Πετράκου! Ο γνωστός τραγουδοποιός και επικεφαλής των «ψεκασμένων» τραγουδά στην Πάτρα και δηλώνει πως θα τραγουδήσει ανεμβολίαστος αλλά… θα κάνει rapid test! O νόμος που του επιτρέπει να τραγουδά ανεμβολίαστος αλλά με rapid test είναι ο ίδιος με αυτόν που απαγορεύει στον πελάτη να μπαίνει στον ίδιο χώρο… μη εμβολιασμένος! «Πιασε το αυγό και κούρευτο»! Η απόφαση του Γρηγόρη Πετράκου να τραγουδήσει σε κέντρο διασκέδασης μόνο για εμβολιασμένους, στην Πάτρα, ενώ κατά καιρούς έχει δηλώσει την αντίθεση του προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν αναμενόμενο να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ο ίδιος όμως δήλωσε χθες ότι θέλει να κάνει… εμετό στην μούρη όλων όσων τον σχολιάζουν.

    Φλίγκος

    «Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;

    ICECAP

    Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι.

    Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;».

     

    Σ.Σ. Φυσικά και να συντηρήσεις την οικογένειά σου αγαπητέ Γρηγόρη, αλλά οι πελάτες που σε πληρώνουν είναι όλοι εμβολιασμένοι. Οι περισσότεροι δε, ευσυνείδητοι. Ακούν τους επιστήμονες. Και όχι τις ψεκασμένες θεωρίες. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί… καλή δουλίτσα!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρονικές συναλλαγές 112 δισ. ευρώ σε έναν χρόνο

    Στα 112 δισεκατομμύρια ευρώ ανήλθε το 2024 η συνολική αξία των συναλλαγών με κάρτες...

    Νέα Porsche 911 σε 1.500 κομμάτια – Η αποθέωση της δεκαετίας του ’70

    H νέα περιορισμένη έκδοση της 911 κάμπριο που γεννήθηκε...

    Κυβερνοεπιθέσεις: Αύξηση 38% με «δόλωμα» τις LEGO και Disney

    Ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Οικογένειας, που γιορτάζεται στις 15...