Το flamis.gr συμμετέχει στην αυριανή απεργία των δημοσιογράφων

    Ημερομηνία:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων, σε συντονισμό με την απόφαση της ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις της χώρας, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα Μέσα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.

    Η απεργία του κλάδου θα πραγματοποιηθεί από τις 5 το πρωί της Τρίτης 19ης Νοεμβρίου 2024 έως τις 5 το πρωί της Τετάρτης 20ης Νοεμβρίου 2024, προκειμένου να καλυφθούν τα συλλαλητήρια και οι άλλες απεργιακές εκδηλώσεις που θα γίνουν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

    Στην απεργία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι σε εφημερίδες, περιοδικά, δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου, διαδικτυακά Μέσα και σε κάθε άλλο χώρο εργασίας.

    Το flamis.gr δεν θα αναρτήσει ειδήσεις κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης. Όλες οι ειδήσεις του 24ωρου θα μεταδοθούν από τις 5 το πρωΐ της Τετάρτης. 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός από πυροβολισμούς σε μεγάλο πανηγύρι

    Αιματηρό επεισόδιο με ένα νεκρό στη γιορτή καστάνου στο...

    Πάτρα: «Μάθημα» ζωής στο 45ο Δημοτικό Σχολείο

    Όταν οι εκπαιδευτικοί έχουν πάθος και μεράκι, μπορούν να...

    Αχαϊα: Φεύγει από την Αχαγιά ο ΟΔΔΥ και πάει… Πάτρα

    «Μπαλάκι» µεταξύ Αχαγιάς – Πατρών έχει γίνει ο Οργανισµός...

    Κλόε Καρντάσιαν: Έχω να κάνω σεξ πάνω από τρία χρόνια, δεν βγαίνω ραντεβού με κανέναν

    Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και την...