Το Ισραήλ βομβάρδισε αποθήκη όπλων στη Συρία που προορίζονταν για τη Χεζμπολάχ

    Ημερομηνία:

    Μια αποθήκη όπλων κοντά στο λιμάνι της Συρίας στη Λαττάκεια χτύπησε τη νύχτα ο στρατός του Ισραήλ.

    Σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό ραδιόφωνο Sham FM, η συριακή αεράμυνα προσπάθησε να αντιμετωπίσει «στόχους» πάνω από τη θάλασσα στην περιοχή της Λαττάκειας στη Συρία. Στόχος φέρεται να ήταν μια αποθήκη μέσα στη ρωσική βάση Hmeimim όπου από εκεί διακινούνται όπλα.

    Πυροσβέστες έσπευσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην παραλιακή πόλη Jableh, ακριβώς νότια της Λαττάκειας.

    Φλίγκος

    Το Ισραήλ βομβάρδισε τη βάση μία ώρα μετά την άφιξη ιρανικού αεροπλάνου που ανήκε στην αεροπορική εταιρεία «Qashim Fars».

    Ο ισραηλινός βομβαρδισμός άρχισε στις 3:55 και τελείωσε στις 4:41, με τριάντα ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από θωρηκτά του ναυτικού. ΜΜΕ της αντιπολίτευσης στη Συρία ανέφεραν ότι στόχος της επίθεσης ήταν μια αποθήκη όπλων.

    GLEARNET

    Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την επίθεση.

    Ο Ισραηλινός Στρατός δεσμεύτηκε πρόσφατα να αποτρέψει όλες τις αποστολές όπλων από το Ιράν προς τη Χεζμπολάχ του Λίβανου, τα οποία συχνά παραδίδονται μέσω Συρίας.

    Ορισμένα μέσα της συριακής αντιπολίτευσης ισχυρίζονται ότι η στοχευόμενη αποθήκη βρισκόταν μέσα στη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ομοφοβικά «πυρά» του Νικόλα Αγόρου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

    Ο «φραουλίτσας» του «Survivor», όπως τον αποκαλούσαν επειδή μεταξύ των πολλών...

    Τρεισήμισι ώρες θα διαρκεί από τη νέα σεζόν το «Πρωινό»

    Θα… χορτάσουμε Λιάγκα τη νέα σεζόν! Σε νέα ώρα μετάδοσης και με...

    Cher: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Alexander Edwards

    Το θρυλικό Studio 54 άνοιξε ξανά τις πόρτες του στις 10 Σεπτεμβρίου,...