To καταραμένο σημείο του Ρίου! Πριν χρόνια ο Πάνος. Δίνει ακόμη “μάχη” η Χριστίνα! Κρατάει το κορίτσι

    Ημερομηνία:

    Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 14χρονη Χριστίνα η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλιακή ζώνη του Ρίου ενώ επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε ο 16χρονος φίλος της.

    Τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία της εστίασης στην Πάτρα.

    Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τα δύο παιδιά με την 14χρονη Χριστίνα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

     

    To καταραμένο σημείο του Ρίου! Πριν χρόνια ο Πάνος. Δίνει ακόμη "μάχη" η Χριστίνα! Κρατάει το κορίτσι

    Κατά τραγική σύμπτωση το ατύχημα έγινε σχεδόν δίπλα από το «καταραμένο»σημείο του Ρίου στο οποίο τον Μάιο του 2012 είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας.

    panos-tzavaras
    O 15χρονος Πάνος Τζαβάρας
    panos-tzavaras2
    Ο 15χρονος Πάνος είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στο ίδιο σημείο στο οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα η 14χρονη Χριστίνα

    Ήταν τότε που η τοπική κοινωνία της Πάτρας μάθαινε σοκαρισμένη ότι το παιδί δύο αγαπημένων ανθρώπων της, του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου παρασύρθηκε από ένα τζιπ που τον πέταξε πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα.

    Ο άτυχος 15χρονος επέστρεφε από το σχολείο μαζι με τον μικρότερο αδερφό του και επέβαιναν στα ποδήλατά τους.

    Ο Πάνος Τζαβάρας πάλεψε για μέρες στην εντατική για να κρατηθεί στη ζωή αλλά ο αγώνας του ήταν άνισος με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στις 18 Μαΐου 2012.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Γιατί το ζευγάρι των κατηγορουμένων έπεσε στα μαλακά

    «Αυλαία» έπεσε την περασμένη εβδομάδα στη δίκη του ζεύγους που είχε...

    Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αποτύχαμε, οι διάλογοι που έρχονται στο φως προκαλούν αγανάκτηση και οργή

    «Όπως αποδεικνύεται, οι διαχρονικές αδυναμίες του ΟΠΕΚΕΠΕ επέτρεπαν πελατειακές συμπεριφορές ρουσφετολογικού...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30-6-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 72 Κηδεύομε την Κυριακή...