Το ΜέΡΑ25 Αχαΐας ξανά στους δρόμους

    Ημερομηνία:

    Το ΜέΡΑ25 Αχαΐας συνέχισε και αυτό το Σαββατοκύριακο την καμπάνια γνωστοποίησης της πρότασης των 7+1 τομών του ΜέΡΑ25 στους πολίτες της Αχαΐας.

    Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση του:

    “Το πρωί του Σαββάτου 10/9 το ΜέΡΑ25 Αχαΐας διένειμε φυλλάδια με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ρήξης με την ολιγαρχία του ΜέΡΑ25 όπως αποτυπώνεται σε 7+1 τομές στους πολίτες της Πάτρας .

    Το πρωί της Κυριακής 11/9 το ΜέΡΑ25 Αχαΐας κινήθηκε στην περιοχή των Καλαβρύτων, ερχόμενο σε ώσμωση με την τοπική κοινότητα, διανέμοντας φυλλάδια και συζητώντας με τον κόσμο για τρέχοντα σοβαρά κοινωνικά ζητήματα, όπως αυτά του ηλεκτρικού ρεύματος και της ακρίβειας.

    “Είναι φανερό ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα ενώ η κυβέρνηση της «Μητσοτάκης ΑΕ» κωφεύει και μόνη της μέριμνα είναι να προάγει τα συμφέροντα της ολιγαρχίας που λυμαίνεται την χώρα μας. Ο λαός βλέπει και θα κρίνει ποιος τελικά του λέει την Αλήθεια”

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά είναι τα πιο υγιεινά αλκοολούχα ποτά

    Αρκετά συχνά τα αλκοολούχα ποτά έχουν μπει στο στόχαστρο και θεωρείται...

    Ρεύμα: Ένα εκατ. πελάτες έφυγαν από το πράσινο τιμολόγιο, για μπλε και κίτρινους «προορισμούς»

    Περίπου 1 εκατομμύριο πελάτες έχασε το πράσινο τιμολόγιο το 2024, καθώς...

    Καταργούνται ως δικαιολογητικά στο Δημόσιο τα πιστοποιητικά Γέννησης και Οικογενειακής κατάστασης

    Καταργείται από σήμερα η προσκόμιση πιστοποιητικών γέννησης και οικογενειακής κατάστασης από τους πολίτες...

    Μεξικό: Δώδεκα νεκροί και οκτώ τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα

    Τουλάχιστον δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που...