Το μήνυμα του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού και τις πολυπληθείς, χρωματισμένες με ροζ χρώμα, συγκεντρώσεις γυναικών σε πολλές πόλεις της γεωγραφικής ευθύνης της 6ης ΥΠΕ, εύχομαι ο δρόμος της πρόληψης να γίνει περισσότερο βατός, περισσότερο πλατύς, εμπλουτισμένος από δυνατότητες προσπέρασης όλων των σκοτεινών σημείων για κάθε γυναίκα, για κάθε οικογένεια.

    Ως Διοικητής της 6ης ΥΠΕ εύχομαι ολόψυχα για κάθε πάσχουσα, οι επαγγελματίες υγείας του Ε.Σ.Υ. και το κοινωνικό τους περιβάλλον να γίνουν συνοδοιπόροι στο πέρασμά της προς την απέναντι πλευρά του «δρόμου» με προσωπική  ενθάρρυνση, με υγειονομική περίθαλψη και ψυχολογική υποστήριξη.

    Έτσι μόνο ο μακρύς δρόμος της νόσησης για κάποιες δύναται να μετατραπεί σε έναν απλό περίπατο  ζωής στο διάβα του χρόνου και η διαδικασία σε μια ακόμη εμπειρία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...