Το Πάσχα του καλοκαιριού: Η Ιερά Μονή της Γηροκομίτισας στο επίκεντρο των σημερινών θρησκευτικών εορτασμών

Ημερομηνία:

Επίκεντρο των σημερινών θρησκευτικών εκδηλώσεων, για την Κοίμηση της Θεοτόκου, η ιερά μονή της Παναγίας της Γηροκομίτισσας, αλλά και άλλοι 18 ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών που είναι αφιερωμένοι στην Παναγία και που αναμένεται και αυτοί να κατακλυστούν από πιστούς.

PHILOXENIA

Από χθες το βράδυ πλήθος πιστών που ανέβηκαν στο Γηροκομειό, για να ανάψουν ένα κερί και να προσκυνήσουν την θαυματουργό.

Κάθε χρόνο παραμονές της Κοίμησης της Θεοτόκου, αλλά και ανήμερα, ο προαύλειος χώρος της μονής γεμίζει από πιστούς και προσκυνητές που έρχονται από διάφορα μέρη της Πάτρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας της Γηροκομίτσσας που θεωρείται ένα από τα σπάνια θρησκευτικά κειμήλια της εκκλησίας μας.

Εξάλλου μήνυμα για την σημερινή ημέρα εξέδωσε ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Αλλαξε όψη το Στρούμπειο Δημοτικό – φωτο

Νέα όψη και αναβαθμισμένα επίπεδα ασφάλειας αποκτά το ιστορικό Στρούμπειο...

Αχαΐα: Κοντά στις 5.000 οι αιτήσεις για αποζημιώσεις μετά τις πυρκαγιές

Την πορεία των αυτοψιών και των αποζημιώσεων για τις...

Πάτρα: Αυτή είναι η πιθανή αιτία της φωτιάς στην Achaia Clauss

Η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς στην Achaia...

Ενοχλημένος ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια συναυλίας του: Οι κινήσεις προς τους συνεργάτες του, δείτε βίντεο0

Ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά τη διάρκεια συναυλίας του, με...