Το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει στο Ζάππειο τα 49 χρόνια από την ίδρυσή του την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ζάππειο το ΠΑΣΟΚ γιορτάζει τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την ίδρυση του.

    Κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων θα είναι η κλιματική αλλαγή, μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού.

    Στις 18:00 στο περιστύλιο του Ζαππείου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Σύγχρονες προκλήσεις: Κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές και βιώσιμη ανάπτυξη».

    Ομιλητές θα είναι ο Χάρης Δούκας Καθηγητής ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής στη Σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΕΜΠ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο Μιχάλης Χάλαρης Γραμματέας Τομέα Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, η Ευανθία Σισμάνογλου Project Manager στην εταιρεία EV Loader (startup για τα ηλεκτρικά οχήματα) και ο Γιώργος Καραμανώλης Σύμβουλος Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας & Τεχνολογίας, Συντονιστής της δράσης Ψηφιακή Κοινωνία – Digital Society. Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

    Στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου αναμένεται η πολιτική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

    Ενώ στο πλαίσιο της φεστιβαλικής ατμόσφαιρας που είχε επικρατήσει και κατά τους εορτασμούς της 3ης του Σεπτέμβρη πέρυσι, θα ακολουθήσει συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ζιώγαλα και Γιάννη Γιοκαρίνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υποβρύχιο και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού επισκέψιμα για το κοινό στο λιμάνι της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πολιτείας», το λιμάνι της...

    Το κορίτσι του Καλημέρη θα λέει… καλημέρα με τον Λιάγκα

    Η νέα αγαπημένη του Τζώνη Καλημέρη δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα! Αλλο ένα όνομα...

    Φουσκώνουν τα νούμερα, φουσκώνει και ο Τάιλερ! Τα αγόρια γυμνάζονται δυο δυο!

    Τα αγόρια γυμνάζονται δυο δυο! Το ζεύγος Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπέθ είναι φανατικοί της...