Το πιο υγιεινό τρόφιμο που πρέπει να έχουμε στο τραπέζι μας – Ακόμη και σε κονσέρβα

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Η πολυχρωμία και τα χρώματα του ουράνιου τόξου δε θα πρέπει να λείπουν από το πιάτο μας, ούτε όμως και υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης, όπως τα ψάρια. Ειδικότερα, τα λιπαρά ψάρια θα πρέπει να κατέχουν μια σημαντική θέση στο εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας ισορροπία σε διαφορετικές λειτουργίες του σώματος. Εκτός από το σολομό, οι σαρδέλες αποτελούν εκείνη την υγιεινή και οικονομικά προσιτή επιλογή με πλήθος θρεπτικών συστατικών που θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνότερα, όπως επισημαίνει και η διαιτολόγος Shyla Cadogan RD, LDN με ειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές.

    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πέντε τρόποι που οι άνθρωποι δοκίμασαν για να ζήσουν αιώνια

    Αν και κανείς δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον...

    ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν 0,8% οι τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Δεκέμβριο-Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία

    Μειώθηκαν 0,8% οι τιμές παραγωγού στη βιομηχανία το Δεκέμβριο, σύμφωνα με...

    Η ΑΝΙΜΑ θα απελευθερώσει αρπακτικά και υδρόβια πουλιά στο Αιτωλικό

    Το Σάββατο 1/02/2025 και ώρα 12:00 θα γίνει απελευθέρωση...
    Best Shop