Το πιο υγιεινό τρόφιμο που πρέπει να έχουμε στο τραπέζι μας – Ακόμη και σε κονσέρβα

    Ημερομηνία:

    Η πολυχρωμία και τα χρώματα του ουράνιου τόξου δε θα πρέπει να λείπουν από το πιάτο μας, ούτε όμως και υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης, όπως τα ψάρια. Ειδικότερα, τα λιπαρά ψάρια θα πρέπει να κατέχουν μια σημαντική θέση στο εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας ισορροπία σε διαφορετικές λειτουργίες του σώματος. Εκτός από το σολομό, οι σαρδέλες αποτελούν εκείνη την υγιεινή και οικονομικά προσιτή επιλογή με πλήθος θρεπτικών συστατικών που θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνότερα, όπως επισημαίνει και η διαιτολόγος Shyla Cadogan RD, LDN με ειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές.

    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρευνα υποστηρίζει ότι αυτή είναι η καλύτερη στάση στο σεξ για τον γυναικείο οργασμό

    Το διαδίκτυο βρίθει από tips και συμβουλές για το...

    Συνταγή για κοτόπουλο με κυδώνια

    Τα κυδώνια είναι φρούτα εποχής και χαρίζουν στο κοτόπουλο...

    Η τραγική ιστορία του πιο άσχημου ανθρώπου στον κόσμο – Έγινε διάσημος παλαιστής, φήμες πως αποτέλεσε έμπνευση για τον Σρεκ

    Ο Maurice Tillet, ο αυτοαποκαλούμενος «πιο άσχημος άνθρωπος στον κόσμο», έγραψε...