Το πιο υγιεινό τρόφιμο που πρέπει να έχουμε στο τραπέζι μας – Ακόμη και σε κονσέρβα

    Ημερομηνία:

    Η πολυχρωμία και τα χρώματα του ουράνιου τόξου δε θα πρέπει να λείπουν από το πιάτο μας, ούτε όμως και υψηλής ποιότητας πηγές πρωτεΐνης, όπως τα ψάρια. Ειδικότερα, τα λιπαρά ψάρια θα πρέπει να κατέχουν μια σημαντική θέση στο εβδομαδιαίο διατροφικό πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας ισορροπία σε διαφορετικές λειτουργίες του σώματος. Εκτός από το σολομό, οι σαρδέλες αποτελούν εκείνη την υγιεινή και οικονομικά προσιτή επιλογή με πλήθος θρεπτικών συστατικών που θα πρέπει να καταναλώνουμε συχνότερα, όπως επισημαίνει και η διαιτολόγος Shyla Cadogan RD, LDN με ειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές.

    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ygeiasthemata.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα χέρια των 35αρηδων ο ΣΥΡΙΖΑ: Καλπάκης νέος Γραμματέας, Ζαχαριάδης ως Εκπρόσωπος Τύπου

    Στην επόμενη γενιά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παραδίδει ο...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν γνωστό δημοσιογράφο για εκβιασμό υφυπουργού

    Συνέλαβαν δημοσιογράφο και ιδιοκτήτη ιστοσελίδας  του Βόλου ο οποίος...

    Συνταγή για παραδοσιακή τυροκαυτερή με φέτα και πιπεριά

    Η τυροκαυτερή είναι κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας. Η...

    Η στιγμή που η φρεγάτα “Αδρίας” δένει στο λιμάνι της Πάτρας – Βίντεο

    Φέτος αναβιώνει μετά από πολλά χρόνια ο θεσμός της...