Το “κόλπο” διαρρηκτών στο Ρωμανό Πατρών! Πώς “μπούκαραν” σε σπίτι Πατρινής

    Ημερομηνία:

    Διάρρηξη σε οικία στην οικιστική γειτονιά Ζωοδόχου Πηγής στον Ρωμανό Πατρών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου.

    Οι δράστες αφού σκαρφάλωσαν τον φράκτη περιφραγμένου οικοπέδου επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, εισήλθαν εντός της αυλής και ακολούθως έσπασαν το παράθυρο του λουτρού της ισόγειας οικίας εντός του οικοπέδου, μπήκαν μέσα και άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια επίπλων του σπιτιού.

    Όσο ήταν εντός της εν λόγω οικίας, της οποίας απουσίαζε η ιδιοκτησία εκτός Πατρών, έγιναν αντιληπτοί από ιδιοκτήτες γειτονικού σπιτιού, οι οποίοι  ανήσυχοι έβαλαν τις φωνές μες στη νύχτα. Εν συνεχεία, ανοίγοντας την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου της οικίας έφυγαν τρέχοντας προς  σταθμευμένο όχημα συνεργού τους που τους ανέμενε πλησίον της διασταυρώσεως της οδού Ζωοδόχου Πηγής και της παράπλευρης βοηθητικής οδού της Περιμετρικής Πατρών.

    Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία και σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η οικιστική γειτονιά Ζωοδόχου Πηγής Ρωμανού γίνεται στόχος διαρρηκτών. Συχνά πυκνά, άνδρες περιφέρονται στην περιοχή νυχτερινές ώρες. Καταφθάνουν εκεί άλλοτε με αυτοκίνητα και άλλοτε με δίκυκλα σε παρέες των 2 έως 6 ατόμων. Προσποιούνται ότι απολαμβάνουν την θέα της νυχτερινής Πάτρας από την περιοχή, συζητούν μεταξύ τους καπνίζοντας και πίνοντας μπύρες. Παράλληλα, περιφερόμενοι  παρατηρούν διαρκώς τις γύρω οικίες γνωρίζοντας έτσι πότε απουσιάζουν από αυτές οι ιδιοκτήτες τους.

    Η κατάσταση αυτή δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας για τους κατοίκους της περιοχής που  κατ΄ επανάληψιν στο παρελθόν έχουν τονίσει με γραπτές καταγγελίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και με σειρά δημοσιευμάτων, τόσο σε τοπικά μέσα ενημέρωσης όσο και πανελλαδικής εμβέλειας, την αναγκαιότητα αστυνόμευσης της περιοχής.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Μεσολόγγι έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

    O αυθεντικός πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα...

    Σάλμα Χάγιεκ: Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit σε ηλικία 58 ετών

    Η Σάλμα Χάγιεκ θα είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που...

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Δικαιώθηκε μητέρα που δικαιούτο άδεια και… την έβαζαν να εργαστεί!

    Καταγγελία – σοκ από ακτινοφυσικό που προσελήφθη στο Νοσοκομείο...

    Μειώθηκε η ποινή για τα αδέλφια Μενέντεζ – Ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκισή τους

    Τη μείωση των ποινών στα αδέλφια Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ που...