Το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

    Ημερομηνία:

    Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2022 πραγματοποίησε την προηγούμενη Κυριακή το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία Covid 19, παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων και άλλες Εθελοντικές Ομάδες.

    Εκτός της καθιερωμένες κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς που στήριξαν το Σωματείο καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς ενώ έγιναν και βραβεύσεις στα μέλη του Σωματείου που προσέφεραν πολλές ώρες Εθελοντικής εργασίας.

    Το Δ.Σ. του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας και όλοι οι εθελοντές, εύχονται καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, συνεργασία και προσφορά στον συνάνθρωπο.

    Το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
    Το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/7/2025

    13:45 COSMOTE SPORT 5 HD Moto3 Γκραν Πρι Γερμανίας...

    «Ήταν μελανιασμένο, κυανό, χωρίς οξυγόνο» – Αποκαλύψεις σοκ από την μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου

    Στην Αμαλιάδα μεταφέρθηκε αμέσως δημοσιογράφος της εκπομπής «Φως στο...

    Συνταξιοδότηση 2025-2026: Οι 24 κατηγορίες ασφαλισμένων που δικαιούνται έξοδο πριν το 2027

    Το 2025 και το 2026 ανοίγει η δυνατότητα συνταξιοδότησης για 24 κατηγορίες...